Yrityksille ja mainostajille

ArcticSportAddicts.fi yrityksille

ArcticSportAddicts.fi on uusi suomalainen urheilusivusto. Sivusto puhuttelee suomalaisia urheilukuluttajia laajalla lajiskaalalla. Teemme tuote-uutisia, tapahtumajuttuja, arvostelemme tuotteita ja kerromme ilmiöistä. Rakennetaan ArcticSportAddicts.fi:stä yhdessä Suomen paras urheilusivusto.

Lukijamme

Lukijakuntamme on kasvanut vauhdikkaasti alusta asti ja työskentelmme hartiavoimin tavoittaaksemme yhä enemmän urheilusta kiinnostuneita. Panostamme jatkuvasti sivujen viehättävään ulkoasuun, toimivuuteen ja hakukoneoptimointiin pitäen kuitenkin mielessä sen kaikkein tärkeimmän: laadukkaan sisällön.

Mainospaikat

Sivuille on mahdollista luoda useita erilaisia mainospaikkoja, joissa tuotteesi pääsee esille selkeästi ja tyylikkäästi. Mainostaminen ArcticSportAddicts.fi sivuilla on erittäin edullinen tapa tavoittaa urheiluhulluja. Ota yhteyttä niin lähetämme sinulle tarkemmat hintatiedot.

Tuoteuutiset

Jos sinulla tai yritykselläsi on tuote, josta haluaisit kertoa suomalaisille urheilukuluttajille, kerro siitä meille. Lähetä meille tiedot tuotteestasi, palvelustasi tai tapahtumastasi, niin me teemme siitä uutisen. Kun liität vielä mukaan hyviä kuvia, on jutun huomioarvo entistä suurempi.

Sponsoroidut artikkelit

Tuotteestasi, palvelustasi tai tapahtumastasi voidaan tehdä myös laajempi mainosmainen artikkeli. Tällöin aiheeseen voidaan paneutua yksityiskohtaisemmin. Emme kuitenkaan koskaan naamioi sponsoroituja artikkeleita uutisten joukkoon, sillä seisomme tai kaadumme lukijoiden luottamuksesta.

Tuotearvostelut

Tuotearvostelut ovat erittäin tehokas tapa viestiä tuotteesi ominaisuuksista ja herättää luottamusta. ArcticSportAddictsin.fi:n kirjoittajista ja heidän lähipiiristään löytyy asiantuntijoita lähes lajiin kuin lajiin. Ota siis yhteyttä meihin ja anna meidän kokeilla tuotteesi. Teemme siitä asiantuntevan artikkelin kuvineen päivineen.

Kilpailut ja palkinnot

Kilpailut ja arvonnat ovat hyvä ja kuluttajiin vetoava tapa luoda kuhinaa tuotteesi ympärille. Järjestetään siis kilpailu tai arvonta, jossa sinun tuotteesi on pääosassa. Esimerkiksi ArcticSportAddicts.fi:n Facebook-sivujen välityksellä tällaiset kilpailut leviävät todella tehokkaasti.

Haluamme olla media, joka palvelee sekä kuluttajia että urheilualan yrityksiä. Jos sinulla on ajatus, jonka haluaisit toteuttaa yhteistyössä ArcticSportAddicts.fi:n kanssa, ota yhteyttä niin viedään homma maaliin.

Ystävällisin terveisin,

ArcticSportAddicts.fi

jarno (at) arcticsportaddicts piste fi
laura (at) arcticsportaddicts piste fi
noora . iloranta (at) arcticsportaddicts piste fi