Wire Free Sports MP3 Player – Johdotonta liikkumista!

Täytyy tässä aluksi heti taas kerran todeta, että on meillä mahtavia lukijoita Arctic Sport Addictsillä. Sain postiini hyvän jutun aiheen ja kyllä, meille saa lähettää jutun juuria osoitteisiin, jotka löytyvät sivustomme kirjoittajat osasta http://www.arcticsportaddicts.fi/kirjoittajat. Jos teillä on itsellä hyviä käyttökokemuksia esimerkiksi jostain tuotteesta tai olisitte kiinnostuneita saamaan jostain tuotteesta tai asiasta lisätietoa niin ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä. Tänään kiitän jutun aiheesta Samia, joka vinkkasi minulle hyvästä vedenkestävästä ja johdottomasta mp3-soittimesta, joka on nimenomaan valmistettu liikunnassa käytettäväksi.

Sami on hankkinut itselleen Impeccan MPWH40 Wire Free Sports MP3 Playerin, josta käyttökokemukset ovat olleet todella hyvät.  Käyttökokemusta on kertynyt pyörälenkeillä, kuntosalilla ja juostessa. Tässä en voi edes suoraan siteerata Samin kommenttia kuinka ”piip” hyvin kuulokkeet toimivat juostessa, mutta varmaan osaatte päätellä loput =) Eli toimivat! Sami kertoo myös, että hyväksi kuulokkeet tekee myös se ettei käytössä ilmene mitään johtosirkusta ja käyttöaikakin on pitkä. Myöskään mitään erillistä ohjelmaa ei tarvitse ladata kuulokkeita varten vaan mp3:sia on helppo siirtää koneelta kuulokkeille. Suuren plussa saa minulta myös kuulokkeissa se, että mukana tulee kahdeksan erilaista korvaparia ja varmasti niistä löytyy myös minun eriparikorvilleni sopivat, koska mitkään peruskuulokkeet ei yleensä korvissani sovi. Niistä kahdeksasta parista jopa neljät on sukellukseen ja uintiin tarkoitettu.

Johdottomat_kuulokkeet_2

Speksejä:

Toistaa MP3 ja WMA
2GB flash-muisti
Sisäänrakennettu ladattava 180mAh litium-akku
Jopa 8 tunnin toistoaika
Helppokäyttöinen liitäntä tietokoneeseen mukana seuraavan USB-johdon avulla
Extra korva-kappaleet eri kokoisina
Ergonomisesti suunnitellut
Veden kestävät 3 metriin

 

 

Johdottomat_kuulokkeet_1

Wire Free Sports MP3 Player / Sami Muhonen

Pienen etsinnän jälkeen ja Samin avustuksella löysin tuotteen myös CDON sivustolta Suolavesisaippua 200 ml alta =) Ja kaikeksi onneksi OVH:sta (79,70€) tuote oli alennettu 49,90 €, joten taidanpa tilata itselleni samanlaiset.

Kiitos Sami Vinkistä!

Kesäterveisin,

Milla

Ravinto- ja kuntosalivalmentaja

www.2move.fi

milla@2move.fi

Lähteet:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/804611-REG/Impecca_MPWH40W_MPWH40_Wire_Free_Sports.html

http://cdon.fi/kotielektroniikka/suolavesisaippua_200_ml-16075115

Kuva: Sami Muhonen

2 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Moro!
    Kokeilin etsiä Suomesta noita, mutta ei löydy 🙁 Ootko jo hankkinut ja millasia kokemuksia? Saako kappaletta vaihdettua jotenkin? Noi näyttää ja kuulostaa lähes täydellisiltä. Nyt löysin kuitenkin vain jenkkisivustoja mistä vois tilaa. Oisko muita vinkkejä?