Untuvaa juoksuun – Nike Aeroloft -liivi

Tarkoitus ei ole masentaa ketään, sillä kuten Mamba sen laittoi, vielä on kesää jäljellä. Kuitenkin ASAn mielenkiinnon herätti tuoteuutuus Nikeltä, joka on suunniteltu juoksuun kylmissä oloissa.

Usein lämpimyys ja hengittävyys eivät kulje käsi kädessä ja lisäys toiseen heikentää toista. Nyt Nike kuitenkin kertoo löytäneensä näiden harmonisen yhteiselon. Nike Aeroloft 800 –liivissä yhdistyvät kevyt ja eristävä untuva sekä hengittävä Dri-FIT –materiaali. Strategisesti sijoitettujen untuva-alueiden välissä on pienen pieniä reikiä, joiden kautta ylimääräinen kosteus ja lämpö pääsevät pakenemaan. Untuvalla on useita muitakin hyviä ominaisuuksia sen lämmöneristävyyden lisäksi. Se esimerkiksi pakkaantuu erittäin pieneen tilaan ja on kevyt.

Niken uudessa juoksuliivissä on untuvaa, joka lämmittää.

Niken uudessa Aeroloft liivissä on heijastimet

Liivissä on myös heijastavia elementtejä, jotka edesauttavat näkyvyyttä pimenevissä illoissa.

Niken uudessa juoksuliivissä on untuvaa, joka lämmittää.

Myös keltaisena.

Vedetään nyt tovi vielä hihattomissa, sillä lämmöneristys ei ole aivan ajankohtainen. Kuitenkin alkusyksyn aamulenkit voivat olla viileitä ja tällöin Aeroloft –liivi voisi olla erittäin käyttökelpoinen. Liivi tulee myyntiin 1. syyskuuta noin 180 euron hintaan.

Kuvat ja lähteet: nikeinc.com

Kommentoi

Kommentit