Triathlonhaaste – apua triathlonin harjoitusohjelmiin

Triathlon on haastava laji, jonka suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti Suomessa. Uinnin, pyöräilyn ja juoksun harjoitteleminen kehittää fyysistä kuntoa tehokkaasti ja lajin monipuolisuus pitää rasitusvammat loitolla. Triathlonin imu on tällä hetkellä kova ja laji vetää mukaansa sekä tavallisia kuntoilijoita, että muiden lajien urheilijoita. Triathlon onkin tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava kestävyysurheilulaji.  Monet pähkäilevät harjoittelun kanssa, mistä löytää hyvä treeniohjelma esimerkiksi Joroisten puolikkaalle?

Triathlonhaaste tarjoaa puolenmatkan triathloniin tähtäävän 12-viikon ilmaisen valmentautumisohjelman. Haaste sisältää myös ruokavalio-ohjelman ja video-opastuksen lajiharjoitteluun ja harjoitusviikoille.  Ohjelmat on mitoitettu kolmelle eritasoiselle ryhmälle, niin että kaikki aloittelijoista pro-tason triathleetteihin löytävät itselleen sopivan harjoitusohjelman. Tälle vuodelle triathlonhaasteeseen on lisätty uusi ohjelmataso, joka on suunniteltu aiemmin haasteen suorittaneille triathlonisteille.

Valmennuksesta vastaavat kuusinkertainen Havaijin Ironman kilpailija Tom Söderdahl ja triathlonin pitkänmatkan EM-hopeamitalisti Jarmo Hast.

Kuvat ja läheet: triathlonhaaste

 

Kommentoi

Kommentit