JarnoThe Nike Zoom Fit Agility – responsiivista vaimennusta naisille

The Nike Zoom Fit Agility on naisille suunniteltu treenikenkä, jonka tarkoituksena on tarjota hyvää ja responsiivista vaimennusta nopeissa liikkeissä niin salilla kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Syy parantuneelle responsiivisuduelle löytyy uudenlaisesta tavasta toteuttaa Air Zoom -vaimennus. Teknologia on rakennettu niin, että vaimennuspalojen sisään on laitettu tiukalle venytetyt, kudotut kuidut, jotka vapauttavat jännitteensä ja palaavat jälleen maakosketuksen jälkeen alkuperäiseen asentoon. Kangaspalat toimivat siis samalla lailla kuin trampoliinin verkko.

Erona aiempiin Zoom Air -teknologian popoihin on myös vaimennuspalojen eroteleminen toisistaan. Tällä on haluttu saada kengästä taipuisampi ja kiertolöysempi. Varmasti hyvä idea, aiempia Zoom Aireja kun ei varsinaisesti fitnekseen ketteryys kärjessä.

Kengän päällinen on sekoitus kevyttä meshiä sekä vaahtoa. Mesh tarjoaa hengittävyyttä ja vaahto taas tukea, joustavuutta sekä mukavuutta. Nauhoitukseen on liitetty juoksukengistä ja Free-mallistosta tuttu flywire-järjestelmä parantamaan istuvuutta. Ideana näissä lentolangoissa on, että langat ja päällinen kiristyvät ponnistusvaiheessa, kun taas alastulossa, jalan leventyesä, Flywire mahdollistaa päällisen mukautumisen tähän kasvaneeseen tilantarpeeseen. Istuvuus ja mukavuus o, huomioitu myös kantapään alueella: kantakapin yläosaan on laitettu vielä hieman lisää vaahtoa, kikka, joka on myös tuttu juttu juoksukengistä.

Kengät tulevat globaaliin myyntiin ensi kuun alusta.

Lähde ja kuvat: NikeInc.com

1 comment

Kommentoi

Kommentit