Taylor Made ATV – wedge-maila keksitty uudellen

Taylor Made tuo 2012 viheriöille uuden sarjan wedge mailoja. ATV sarja saa nimensä All Terrain Vehiclelta joka vapaasti suomennettuna voisi tarkoittaa vaikka jokapaikan höylää.

Taylor Maden uusi ATV wedgemaila

Ajatuksena on siis se, että aikaisemmin wedge-mailat on suunniteltu toimimaan vain tietynlaisissa lyönneissä pakottaen pelaajat kompromisseihin toisaalla. ATV teknologia nojaa etenkin uuten muotoiluun lavan pohjassa, joka mahdollistaa paremman kosketuksen kenttään, oli sitten kyseessä väylä, raffi tai hiekka. Lavan pohja on leveämpi ja sen uusi muotoilu vähentää erilaisten bounce kulmien tarvetta.

ATV mailan tärkeimmät ominaisuudet ovat:
– Se on suunniteltu toimimaan erityisesti mm. bunkkerissa, raffissa, chipeissä ja flopeissa.
– ATV tarjoaa optimaalisen bouncen erityyppisiin lyönteihin.
– Lavan pinta on suunniteltu uudelleen ja sen pintakuviointi aikaan saa suuren spinnin, sääntöjen rajoissa tietenkin.
– Entistä parempi grippi, joka antaa enemmän pitoa etenkin ku mailasta tartutaan kiinni alempaa.
– KBS Tour teräs varret antavat hyvän tuntuman, kontrollin ja tarkkuuden.

Taylor Maden kotisivujen mukaan maila olisi saatavilla 2012 huhtikuussa, joten Suomessakin päästään greeneille ATV:llä mahdollisesti jo tulevalla kaudella. Golfkuumetta voi nostatella hankien keskellä vaikka tällä ATV:n promovideolla.

2 comments

Kommentoi

Kommentit

    • Nopea tutkailu osoitti, että Ping lyö kehiin tälle kaudelle i20 sarjan, joka on niittänyt mainetta jo 2012 Golf Digest lehden Hot Listillä. i20 on yhdistelmä anteeksiantavuutta ja käytettävyyttä, jonka tarkoituksena on tehdä kenestä tahansa monipuolisempi ja parempi pelaaja. i20-sarjaan kuuluu driveri, puutu, hybridit ja raudat. Tosta lisää infoa ja kiitos kommentista! http://www.ping.com/clubs/videos.aspx