Suunto päivittää jatkuvasti Ambit – kelloaan

Suunto on päivittänyt aktiivisesti uutta Ambit – kelloaan. Alkukesästä ilmestynyt päivitys on tuonut mukanaan parannuksia mm. käyttäjäystävällisyyteen ja navigointiin. Päivitys on tehostanut erityisesti navigointi- ja GPS-ominaisuuksia. Uusi päivitys sisältää muun muassa seuraavia ominaisuuksia: reitin luominen ja navigointi reittipisteiden perusteella, lokikirja, paluunavigointi, näkymäparannuksia ja GPS-sirun ohjelmistoparannuksia.Suunto-Ambit-arvonta

Suunto taistelee tosissaan kestävyysurheilumarkkinoilla Polarin ja Garminin kanssa. Ambit piirtää esimerkiksi uintireitin ja mittaa suhteellisen tarkasti uintimatkaa avovesiolosuhteissa. Vapaauinnissa ranteessa oleva laite nousee tasaisesti käden mukana veden päälle, jonka ansiosta GPS toimii kohtalaisen hyvin. Laitteesta on tullut suosittu triathlonistien keskuudessa.

Huhujen mukaan Suunto olisi päivittämässä laitetta jälleen syksyllä. Loka-Marraskuussa ilmestyvä päivitys tulisi pitämään sisällään mm. täydellisen ANT+ teknologian tukemisen.  Tämä mahdollistaisi esimerkiksi wattimittareiden käytön pyöräilyssä. Suunnon kotisivuilla asiasta ei ole vielä virallista tietoa. Jokatapauksessa moni urheilija seuraa varmasti tilanteen etenemistä pohtiessaan mittaripäivityksiä tulevan kesän karkeloihin. ASA seuraa tarkasti tilannetta.

Lähteet: Suunto

4 comments

Kommentoi

Kommentit

    • Totta,

      Ihan loistavaa, että Suunto sai niinkin pienen asian pois kuin autolapin, jos mittauksen pysäyttää kesken treenin. Pieni muutos, mutta helpottaa ainakin omaa Ambitin käyttöä huomattavasti.

      Joonas //ASA