Suunto AMBIT – Suunnon uusi seikkailukello

Suunnon uusi Ambit on urheilukello, joka ei jätä paljokaan toivomisen varaa. Sen vakuutetaan olevan täydellinen tuote bäkkereillä laskeville, vaeltajille, maastojuoksijoille, kiipeilijöille jne. Ja ainakin ominaisuuksien puolesta näin varmasti on.

Suunnun uusi seikkailukello Ambit

Kuva: Suunto Ambit press release

Ambitiin on ängetty samaan kestävään kuoreen GPS, korkeusmittari, 3D-kompassi sekä edistykselliset syke-toiminnot ja paljon muuta. Melko kattava paketti siis. Ambitin ominaisuuksien avulla pysyt siis reitillä, pysyt ajan tasalla säänvaihteluista sekä oman kehosi spekseistä.

Ambitin Suunnolle tärkein ominaisuus on luultavasti juuri GPS, johon onkin panostettu huolella. Esimerkiksi pariston kestävyys, joka on ollut monien GPS-kellojen ongelma, on saatu ratkaistua. Nyt Ambit voi tarjota jopa 50 tunnin käyttöajan GPS-moodissa. GPS:n avulla Ambit antaa myös vauhtitiedot erittäin tarkasti.

Ambit on myös yhteensopiva Suunnon Movescount.com –palvelun kanssa, johon käyttäjä voi syöttää harjoitustiedot ja saada enemmän virtaa tietojen ylläpitoon ja analysointiin.

Ambit on varmasti Suunnolle tärkeä tuote, sillä mm. Garmin on jo jonkin aikaa loistanut GPS-kellojen saralla. Ja ainakin ulkonäkönsä puolesta Ambit ei jää kakkoseksi kenellekään. Ambit ilmestyy kauppoihin vuoden 2012 maaliskuussa. Hintaa ei vielä ilmoitettu mutta luultavasti kipuaa kohti viittä sataa. Jäädään innolla odottelemaan. Loppujen lopuksi käyttökokemus on se, missä tällaiset tuotteet seisovat tai kaatuvat. Värejä on kaksi, alumiini ja musta.

4 comments

Kommentoi

Kommentit