Sneak peek – Saucony Kinvara 5

Saucony Kinvara: kevyt, löysä, mataladroppinen ja kohtuullisesti vaimennettu. Kaikki nämä ominaisuudet löytyvät nykyisin monesta kengästä, mutta muutama vuosi takaperin niiden löytäminen yhdestä ja samasta mallista ei ollut helppoa. Saucony Kinvara oli kuitenkin yksi tämän linjan tienraivaajia, ja nyt se on päässyt jo viidenteen versioonsa.

 Saucony Kinvara 5 c

Saucony Kinvara femmaa on valmistajan mukaan muokattu pitkälti käyttäjiltä saadun palautteen perusteella sekä kestävyyttä silmällä pitäen. Muutoksia on kokenut väli- ja ulkopohjan EVA, joka päivitettiin kulutuskestävämmäksi. Samaa tarkoitusta silmälläpitäen ulkopohjaan lisättiin kumiseosta. Myös päällinen vaihdettiin hieman joustavammaksi ja kestävämmäksi. Koska kestävyys ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa vaan mukavuudella on myös arvonsa, on Kinvara 5:ssä uusi ja pehmeämpi päällisen sisäkangas.

Saucony Kinvara 5 b

Istuvuutta parantaakseen Saucony toi Kinvaraan alunperin ratapiikkareista tutun PRO-LOCK® -tukielementin. Tämä päällisen osa kiristyy ja löystyy jalan liikkeen mukaisesti, varsin tyypillisen kuuloinen viritelmä nykypäivän juoksukengissä siis.

Saucony Kinvara 5 d

Ilmeisesti RD-osastoa on piiskattu uudistusten kanssa tiukoin ohjeistuksin, koska muutoksista huolimatta kengän paino on pysynyt samana: miesten vakioversio painaa 218,3 ja naisten 189,9 grammaa. Uusinta Kinvaraa voi alkaa kysellä kaupoista vappupäivänä. Toivotaan, että ASA:llekin kulkeutuisi näitä testiin.

Saucony Kinvara 5 a

Lisätietoa: Saucony

Kommentoi

Kommentit