Skeittivaatteita Niken ja Leviksen yhteistyöstä

Levi’s laajensi jo jokin aika sitten valikoimaansa urheilupuolelle luomalla pyöräilyyn sopivat farkut. Ne olivat sen verran hienot, että ne nostettiin esiin myös ASA:n sivuilla. Nyt Leviksellä lyötiin päät yhteen Niken kanssa ja laajennettiin mallistoa myös skeittaukseen. Skeittaus on urheilua siinä missä mikä tahansa muukin, mutta harva kaveri viitsii ihan verkkareissa vetää. Siksi yhteistyö onkin erittäin kiinnostavaa.

Niken ja Leviksen yhteistyössä syntyi skeittivaatteita

Leviksen osuus tässä kollaboraatiossa on design-puoli ja malliksi on valikoitu (samoin kuin fillaroinnissa) perinteikäs kapealahkeinen 511. Nike puolestaan on tuonut materiaaliosaamista mm. DriFit-teknologian muodossa. Tuloksena siis luultavasti joustavammat ja hengittävämmät farkut.

Niken ja Leviksen yhteistyössä syntyi skeittivaatteita

Saamaan lanseeraukseen tulee myös mm. kaksi paria yhteisesti brändättyjä kenkiä skeittaukseen, Omar LR ja Pro Dunk Lowt.

Todella fiksun näköisiä tuotteita, mutta valitettavasti saatavuus on melko rajattu. Maailmanlaajuiseen jakeluun päätyy vain rajattu määrä tuotteita rajatuille jakelijoille… eli rajattua on…

Lähde: nikeinc.com

Kommentoi

Kommentit