SIA Snow Show osa 2. – Skilogikin sukset ja Reconin laskulasinäytöt

Tuomas Henrikin vierailua SIA Snow Show tapahtumassa Denverissä käsiteltiin jo messurapon ensimmäisessä osassa ja nyt on vuorossa osa 2. Taustatutkimuksen siis suoritti Tuomas Henrik ja jutun on puhtaaksikirjoittanut Riku Lyly.

Skilogik

Skilogikin sukset puisin intarsiaupotuksin ovat sekä kauniita että suorituskuykyisiä Kuvat Tuomas Henrik

Skilogik tekee käsityönä suksia Coloradossa ja pakko myöntää, että nyt on ulkonäkö kohdillaan. Suksissa on intarsiaupotuksia, joilla niihin saadaan poikkeuksellinen ulkomuoto. Teknistä puolta ei toki ole unohdettu vaan sekaan on tungettu esimerkiksi hiilikuitua, jolla suorituskyky on saatu erittäin kurantille tasolle. Pyynnöstä saa myös sukset custom-grafiikalla, jos valmiista malleista ei mieleistä löydy. Mallisto pitää sisällään koko joukon suksia eri tarkoituksiin, joten jokaiselle laskijalle oiva malli pitäisi löytyä.

Recon Instrumentsin Mod-näytöt

Reconin Mod näytöillä saadaan laskulaseihin suuri määrä tietoa. Kuvat Tuomas Henrik

Recon Instruments esitteli laskulaseihin kytkettävät MOD ja MOD live näytöt, joilla laskun aikana voi saada jos jonkinlaista informaatiota. Perusmalli Modissa näytöltä saadaan esimerkiksi tiedot nopeudesta, matkasta, hypyistä, lämpötilasta, korkeudesta jne. Live-malli puolestaan on rakennettu Android pohjalle näin mukaan saadaan esimerkiksi navigaatiotiedot sekä tekstiviestit. Niin ja totta kai SoMe-mahdollisuudet on mukana. Myös kotoisan Polarin logon voi bongata sivuilta, joten ehkä tiedossa on jokin sykeviritys.

Reconin Mod näytöillä saadaan laskulaseihin suuri määrä tietoa. Kuvat Tuomas Henrik

Ns. Recon-ready laseja on jo olemassa useilta valmistajilta ja Smith ja Scott ovat niistä korkeaprofiilisimmat.

Hinnat eivät Reconin kotisivuilla olleet kovin selvästi esillä, mutta Mod näyttäsi maksavan noin 300 dollaria ja Mod Live satkun enemmän.

1 comment

Kommentoi

Kommentit