Salomon Sense Hydro S-Lab Set – Innovatiivinen nesteytysratkaisu juoksijoille.

Juoksijoille nesteytys on sanomattakin tärkeä asia. Juomisen saaminen mukaan lenkille ei ole kuitenkaan aina helppoa. Jotkut, kuten allekirjoittanut, eivät yksinkertaisesti voi sietää juomapullon kantamista mukana. Toisille taas juoksuvyöt eivät istu, mikä häiritsee lenkkien aikana. Nesteytys on kuitenkin hoidettava jotenkin, varsinkin lämpimämmillä ilmoilla ja pitkillä lenkeillä.Salomon-S-Lab-Hydro-Sense

Salomon on tuomassa kevään 2013 markkinoille uuden juomasysteemin, joka koostuu ranteeseen ja käteen kiinnitettävästä “hanskasta” sekä pehmeästä nestepullosta, joka on pysyy tiukasti kiinni kädessä niin tyhjänä kuin täynnä. Parasta innovaatiossa vaikuttaisi olevan se, että sträpit pitävät pullon kiinni kädessä ilman, että joudut puristamaan pulloa koko ajan. Tämä on kiinnostava tuote, koska juuri näiden innovaatioiden takia kädet eivät väsy turhaan lenkin aikana, eikä vesi hölsky tassuissa.

Salomonin mukaan tuote on vielä viimeisissä testeissä, joissa Sense Hydro S-Lab settiä testataan eri olosuhteissa. Tuotteesta tulee olemaan kolme eri kokoa, S, M ja L. Pullo on vetoisuudeltaan 250ml, mutta pulloja on mahdollisuus ostaa lisävarusteena myös eri koissa (148mm, 237mm ja 500mm). En ehkä itse alkaisi raahaamaan litraa vettä per käsi, mutta puoli litraa voisi mennäkin. Toivottavasti saamme tämän tuotteen myös pian ASA:n testiin.

Lähde ja kuvat: gorp.com

1 comment

Kommentoi

Kommentit