Puma Speed v1.11 ja Niken futisuutuudet

Tovi sitten ASA esitteli Adidas F50 micoach nappikset, jotka muuten näyttäisi olevan jo Suomessa. Hienoa, tänään näytti Intersport Jumbossa olleen saatavilla alle parin sadan hintaan.

Yksin ei kuitenkaan Adidas ole pläägien mittelössä, joten tässä kahden muun ison tarjokkaat kauden 2012 viheriöille:

Puman johtotähti vuonna 2012 on Puma Speed v1.11. Sen suurimmat hienoudet ovat kevyt ja jämäkkä hiilikuituinen pohja, pehmeä pintamateriaali, saumaton kosketuspinta, liukumaton sisäpinta ja tilava kantapää. Mielenkiintoinen kenkä, mutta henkilökohtaisesti on sanottava, etten muutamaan vuoteen ole Puman lippulaivoista erityisesti innostunut. Kuitenkin rehellisyyden nimissä, kokeilin jokin kausi sitten legendaarista Puma Kingiä jalkaan ja on sanottava, että se oli yksi parhaista kengistä, jota olen jalassani pitänyt. Mukaan lukien tohvelit, sandaalit, lenkkarit… jopa sukat. Huikea kenkä. Lisää tietoa Speed v1.11 saat täältä. Netissä niiden hinta näyttäisi olevan 190€ ja niistä on varmasti hyllyssä myös hieman edullisempi malli. Väreinä v1.11 on raju vihreä ja Italiaan kallistuva valkoinen.

Vihreät Puma Speed v1.11 jalkapallokengät

Nike puolestaan ei luota yhteen keihään kärkeen vaan marssittaa esiin kokonaisen ketjun. Nikellähän ei vielä ole malleja, joiden eteen todella voisi liittä sanan legendaarinen, toisin kuin lajia määrittelevät King ja Copa Mundial. Toisaalta monet mallit ovat puskeneet tuotekehitystä eteenpäin kovaa vauhtia. Tässä pikku esittely uutuus malleista.

T90 Laser IV on kevyt kenkä, jonka ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi kierrepinta.

Nike T90 Laser IV jalkapallokengät

Nike Tiempo Legend IV Elite on malliston ehkä eniten peruskenkä. Hyvä nahka ja keveys, joka saadaan esim. hiilari pohjalla.

Nike Tiempo Legend Elite IV jalkapallokengät

Nike Mercurial Vapor III on malliston ehkä perinteisintä mallistoa. Mercurial Vapor taisi olla yksi niitä kenkiä, jotka toivat markkinoille ajatuksen siitä, ettei pläägä saa painaa juuri mitään.

Nike Mercurial Vapor Superfly III jalkapallokengät

Nike CTR360 Maestri II Elite, josta en enää ole ihan varma miten eroaa muista. Pallon hallinnan pitäisi olla huikea.

Nike CTR360 Maestri II Elite jalkapallokengät

Joka tapauksessa kaikki kolme ”isoa” ovat taas tuottaneet viheriöille hienoja kenkiä ja EM 2012 varmasti on tärkeä mittapuu jokaiselle. Siellä viimeistään nähdään, millä osuu parhaiten puiden väliin…

Kuvat: nike.com ja puma.com

Kommentoi

Kommentit