Puma Bioweb Elite – Kai Spider Mankin käy lenkillä?

Viime vuosina Puma on menestynyt kotimaanmarkkinoilla pääasiassa vapaa-ajankengillä, treenikengillä ja futiskengillä. Siitä huolimatta, että juoksukengät ovat hieman jääneet valokeilasta, ei se tarkoita, etteikö tuotekehityspuolella tapahtuisi kokoajan.

Puman uusi verkkomainen Bioweb Elite juoksukenka

Keväällä 2013 Puma iskee tiskiin uuden kengän, joka on vähintäänkin erikoisen näköinen. Puma Bioweb Elite –jalkine on saanut innoituksensa hämähäkin seitistä. Kengän ulkokuori muodostuu ns. Wecage –rakenteesta. Isojen ja ”painavien” tukirankojen sijaan, kenkä on verkkomainen. Rakenne on kevyt, mutta silti kestävä. Webtech –teknologia kantapäässä on kevyt ja hoitaa tarvittavan vaimennuksen.

Screen Shot 2013-01-27 at 8.26.31 AM Screen Shot 2013-01-27 at 8.27.13 AM

Juoksukenkien lisäksi Bioweb –mallistoon kuuluu juoksukenkien lisäksi muitakin treenijalkineita. Kengästä ei vielä paljoa testejä löytynyt, mutta varmasti Bioweb löytää vannoutuneet käyttäjänsä. Hintaa kengällä on jotain toista sataa euroa ja ne tulevat myyntiin keväällä 2013. Joka tapauksessa on selvää, että Puma jatkaa omalla linjallaan ja suunnittelee oman näköisiään jalkineita.

Puman uusi verkkomainen Bioweb Elite juoksukenka

Kuvat: Puma

1 comment

Kommentoi

Kommentit