Puma AMP CELL Fusion – Värikästä teknologiaa

Lähtiessään golfmarkkinoille Puma päätti panostaa tuotteidensa näkyvyteen. Ja jos rahat eivät riitä ostamaan kiertueen kaikkein parhainta golfaria näkyvyyttä takaamaan, on hyvänä vaihtoehtona hankkia talliinsa värikkäästi pukeutuvia tai muuten vain räiskyviä persoonia. Puma on hoitanut tämän puolen näkyvyydestä kunnolla, solmimalla sopimukset mm.  Rickie Fowlerin ja Ian Poulterin kanssa. Huippupelaajille pitää luonnollisesti taata huipputuotteet, tässä tapauksessa vieläpä värikkäästi maustettuina. Ensi kaudella Fowler tuleekin pelaamaan hänen kanssa yhteistyössä kehitetyillä Puma AMP CELL Fusion -kengillä.

AMP CELL Fusion -tossusta löytyy koko välipohjan mittainen (kovasti Star Warsin roboteille kuullostava) Speed Chasis Pro, S2CPRO -tukilevy. Levy tarjoaa tukea swingatessa, mutta samalla sen tavoitteena on auttaa voimansiirrossa. Voimansiirroon vahvistumisesta luulisi jokaisen golfarin olevan kiinnostunut, sieltä voi aina löytyä muutamia ekstrametrejä lyönteihin. Toki mielelläni kuulisin, miten tämä toteutetaan käytännössä.

Pitoa kengässä ovat takaamassa sekä kiinteät, eri suuntiin muotoillut S²QuillTec®-piikit, että vaihdettavat S²Quill-ruusukkeet. Piikkien ja tukilevyn alla, välipohjassa on kannassa ja jalan keskiosalla vaimennusta tarjoamassa IdCELL-teknologia eli Puman oma EVA-sekoite.

Tällaiset tekniset yksityiskohdat eivät varmaankaan muille kuin vannoutuneimmille välineseuraajille kerro hirveästi, mutta ilmeisesti pitävä ja tukeva kenkä Pumalta on tulossa, kuten Fowlerin kaliberin pelaajalle toki pitääkin. Toisen asian, minkä Fowlerin nimestä voi päätellä, on kengän ilmestyminen markkinoille useissa eri väreissä. Puma lupaa sen tulevan USA:n markkinoille kuudessa eri värissä ja maailmanlaajuisesti vielä laajemmalla värikartalla.

Tässä loppuun Puman mainosvideo kengästä, joka nyt ei hirveän informatiivinen ole, mutta näyttää ainakin eri värejä tossusta.

Lähteet: Puma

Kommentoi

Kommentit