Polarin RCX5 harjoitustietokone – Tour de France tyyliin

Polar tuo tänä keväänä myyntiin erikoisversion suositusta multisport-kellostaan RCX5:stä. Erikoisversio kunnioittaa väritykseltään pyöräilyn suurinta ja kauneinta, Tour de Francea. Väri kelloon on haettu suoraan kokonaiskilpailun johtajan paidasta.

Polarin RCX5:n erikoisversioon on tuotu Tour dr France henkeä

Kellon ominaisuudet ovat perus RCX5:n ominaisuudet, mutta pakettia saa ainoastaan fillarointiin sopivin lisäosin. Bike-paketissa on Polarin fillarilisäosat ja GPS-paketissa GPS-herkut. Premiumpaketti sisältää nämä kaikki ja etenkin s3+ stride sensor tuottaa treenaamisesta jo erittäin kattavaa dataa. Bike-paketti on hinnaltaan 339,90€, GPS-paketti 399,90€ ja premium-setti maksaa 489,90€.

Polar on tehnyt yhteistyötä jo muutaman vuoden useiden Tourille osallistuvien pyöräilytallien kanssa ja TV-kuvissa on nähty esim. Polarin toimittamia syketietoja, jotka tekevät kisan seuraamisesta vielä mielenkiintoisempaa.

Tour de France ajetaan tänä vuonna 30. kesäkuuta alkaen ja homma lähtee käyntiin Liègestä Belgian puolelta. Maali on toki jälleen Pariisin Champs-Élyséesillä 22. heinäkuuta. Alla on kartta tämän vuoden reitistä.

Kartta Tour de France 2012 reitistä

Kuvat ja lähteet: www.polar.com ja www.letour.fr

Kommentoi

Kommentit