Polar tuo pian markkinoille ensimmäisen integroidun harjoitustietokoneen, RC3 GPS:n

Suunnon Ambitin ja Garminin mittareiden vanavedessä myös Polar julkaisee pian älykkään integroidun harjoitustietokoneen, RC3 GPS:n. Ensimmäistä kertaa uusi ja nopea integroitu GPS-tekniikka on yhdistetty Polar Smart Coaching -toimintoihin, jotka tarjoavat henkilökohtaisen lähestymistavan sykeperusteiseen harjoitteluun. Polar RC3 on maltillisen kokoinen, vain 13,7 mm:n paksuinen ja se painaa vain 58 grammaa eli se on äärimmäisen kevyt. Polar RC3 seuraa nopeutta, matkaa ja reittiä, toimii yhdellä latauksella jopa 12 tunnin ajan (GPS jatkuvassa käytössä) ja on yhteensopiva poljinnopeus- ja juoksusensorien kanssa.

RC3 GPS on erityisen ainutlaatuinen sen sisältämien monipuolisten Smart Coaching -ominaisuuksien ansiosta. RC3 GPS antaa palautetta heti harjoituksen jälkeen, auttaa harjoittelemaan lajiisi sopivalla teholla ja ohjaa sinua näin oikeaan suuntaan.

Laitteessa on myös uusi Takaisin alkuun -GPS-ominaisuus, joka ohjaa sinut takaisin aloituspaikkaan napin painalluksella. Jos kaipaat lisää jännitystä harjoitteluusi, merkityiltä poluilta poistuminen on nyt entistäkin houkuttelevampaa. Huhujen mukaan RC3 GPS -harjoitustietokoneen julkistamisen kunniaksi Polar-lähettiläät vierailevat seuraavien parin kuukauden ajan useissa kaupungeissa eri puolilla maailmaa ja jakavat uusia tuotteita. Voit osallistua ja selvittää, miten löydät uuden Polar-tuotteesi, napsauttamalla täältä.

Lisätietoja uudesta RC3 GPS -harjoitustietokoneesta löytyy Polarin sivuilta sekä allaolevasta videosta. Toivottavasti saamme pian RC3 GPS:n myös ASA:n testiin!

Lähde ja kuvat: Polar

1 comment

Kommentoi

Kommentit