Polar RCX3 -harjoitustietokone tuo RCX-sarjan harrastajien ulottuville

Polarin RCX5 on lähinnä juoksijoille, pyöräilijöille sekä muille kestävyysurheilijoille suunnattu harjoitustietokone.Tänä keväänä Polar tuo markkinoille RCX3 kellon, joka on viime keväänä lanseeratun RCX5:n pikkuveli. Se on samaa sarjaa, mutta siitä on joitain ominaisuuksia karsittu ja näin sitä on tuotu hieman lähemmäs harrastajajuoksijoita ja –pyöräilijöitä. RCX3 saattaa tulla pikkuhiljaa korvaamaan jo vuosien ikäistä RS-sarjan alkupäätä.

Polar RCX3 tuo sarjan lähemmäksi harrastajajuoksijoita ja -pyöräilijöitä.

Tietoa uudesta RCX3:sta on löydettävissä melko säästeliäästi, mutta suurimmat erot tuntuisivat olevan RCX5:stä löytyvän Racepace-toiminnon uupuminen sekä aika- ja matkaintervallien puuttuminen. Muuten RCX3:sta löytyvät samat monipuoliset syketoiminnot sekä Sportzonet, kuntotestit, kaloriominaisuudet jne.

RCX3 on myös ulkonäöltään hieman erilainen kuin isoveljensä. Siinä missä RCX5 on iso ja kulmikas on RCX3 hieman virtaviivaisempi. Siitä on saatavilla myös sirompi versio, joka puhuttelee luultavasti naiskäyttäjiä.

Polar RCX3 tuo sarjan lähemmäksi harrastajajuoksijoita ja -pyöräilijöitä.

RCX3:een on saatavilla tietenkin koko nippu lisävarusteita aina footpodeistaa GPS-podeihin ja pyöräily-podeihin. Vauhti-, matka- ja kadenssitiedot saa siis talteen kun malttaa sijoitta kelloon vähän lisää rahaa. Jälleenmyyntihinta on ilmeisesti jäänee noin 200 euroon, mutta se varmistunee lanseerauksen yhteydessä. RCX5:n hinta liikkuu tällä hetkellä noin 250 ja 300 euron välillä.

Lisää tietoa RCX3:sta tulee myös ASA:n sivuille heti kun Polar sitä julkistaa. Alla on vielä hieno video, joka esittelee RCX3:n ominaisuuksia.

Lähteet: polar.fi, http://www.dcrainmaker.com/2012/03/girl-ill-actually-wear-this-watch-new.html

Kuvat: soq.de, polariberica.es 

Kommentoi

Kommentit