Pearl Izumin uudet ja värikkäät triathlonvaatteet

Pearl Izumi perustettiin Japanissa 50 vuotta sitten. Idean kehitti isä, joka halusi pyöräilyä rakastavalle pojalleen paremmat ajovarusteet. Vuosien varrella merkistä on tullut yksi tunnetuimmista valmistajista erityisesti pyöräily- ja triathlonvaatteiden osalta. Merkki on levinnyt laajalti ja amerikan puolella markinnat ovat todella suuret.

Pearl Izumin vaatteet jaetaan kolmeen luokkaan laadun ja käyttötarkoituksen mukaan: pro, elite ja select. Pro – tason kamat ovat luonnollisesti laaduikkaimpia ja kalliimpia verrattuna Select – kategorian kamoihin. Pearl Izumin vaatteet ovat suosittuja myös Suomessa triathlonistien ja pyöräilijöiden keskuudessa. Uudet triathlonvaatteet ovat värikkäitä, hyvin hengittäviä ja monipuolia lajin kaikille matkoille. Vaatteita on saatavilla ”haalariversiona”, jossa paita- ja housuosa ovat yhdessä. Tämän lisäksi markkinoilta löytyy erillisiä housuja ja paitoja.

Asujen hinnat liikkuvat noin 75 euron ja 230 euron välillä. Kokoja on hyvin saatavilla ja useasta asusta on saatavilla useita eri värivaihtoja. Suomessa Pearl Izumin triathlonvaatteita on saatavilla mm. Velo & Ogygen liikkeestä Helsingin Puhoksesta.

Lähteet ja kuvat: Pearl Izumi, Shimano

1 comment

Kommentoi

Kommentit