RikuPatchnride – helpoin renkaan paikkaus ikinä?

Fillarin renkaan puhkeaminen kesken lenkin on ehkä epämotivoivin tapahtuma ikinä. Onneksi nykyään on tapoja sekä ehkäistä että korjata puhkeamia mahdollisimman nopeasti ja kätevästi.

Tuoreen lähestymisen tähän toistuvaan ongelmaan tarjoaa Catchafish… ei vaan siis Patchnride. Patchnride siis paikkaa renkaan ainakin lähtökohtaisesti pysyvästi ja mikä hienointa, se toimii irrottamatta rengasta.

Patchnride työkalu koostuu työkalusta, paikkapatruunasta sekä korkista.

Patchnride työkalu koostuu työkalusta, paikkapatruunasta sekä korkista.

Käyttö näyttää helpolta. Ensin paikannetaan puhkeamiskohta. Sen jälkeen Patchnride työnnetään läpi tuosta puhkeamiskohdasta. Muutamalla napinpainalluksella Patchnride asentaa paikan ulkokumin sisäpinnalle. Sen jälkeen pumpataan kumi täyteen ja jatketaan matkaa.

Patchnride toimii kaikille mahdollisille fillareille ja ainakin videoiden perusteella vaikuttaa melko näppärältä. Vaikka itse en uskokaan kovin vahvasti renkaan paikkaamiseen vaan pumpun, varasisäkumin ja rengasrautojen pyhään kolminaisuuteen, vaikuttaa tämä melko lupaavalta. Onhan olemassa paljon ihmisiä (kuten videolla sisäkumia vaihtava sankari), jotka eivät erityisesti rakasta tuota hommaa.

Patchnride on ennakkotilattavissa tällä hetkellä ja sen hinta on melko kohtuullinen 30 dollaria.

 

Kuvat ja lähde: https://patchnride.com

Kommentoi

Kommentit