Optrix tekee iPhonesta HD Action cameran

GoPro on nykyisin kaikkien action sport -harrastajien ”go to” kamera. Ja onhan se hienoa saada onnistumiset narulle ja vielä hienompaa jos temput ei onnistu ja jotain sattuu. GoPro:n hinta (about rontti 300€) kuitenkin saatta himmata vähän joidenkin ostointoa.

Optrix niminen firma on kuitenkin nyt tuonut markkinoille uuden keissin, jolla iPhonen saa muutettua HD:tä kuvaavaksi action kameraksi. Hintaa tälle tulee toimituskuluineen noin 100 dollaria, joten jonkin verran edullisemmalla selviää. Tuote on siis suunniteltu iPhone 4/4s malleille ja iPod Touchille. Perus nelonen ampuu tarkuudella 720p ja 4s täydellä 1080 tarkkuudella.

Optrixin avulla iPhone kytkeytyy esim. kypärään

 

Valmistaja sanoo sen olevan kaikkea mitä tällaiselta tarvitaan. Vesitiivis, iskunkestävä jne. Sen saa kiinnitettyä pidikkeeseen joka kytketään esim. kypärään tai suksiin kestäväällä teipillä. Ostaa voi valmistajan sivuilta ja sieltä saa myös lisää tietoa.

Tällainen siis hankintaan ja sitten sillä voi kuvata vaikka tällasta meininkiä (en tiedä millä kameralla on kuvattu, mutta…)

Kuvat: optrixhd.com

Kommentoi

Kommentit