Odysseyn Flip Face putterit – kaksi putteria yhdessä

Amerikkalaisen Odysseyn uusi Flip Face -putteri tarjoaa pelaajalle enemmän valinnan varaa erilaisilla greeneillä. Putterin osumapinta pyörähtää ympäri, jolloin saadaan käyttöön kaksi erilaista rakennetta, joista toinen soveltuu paremmin hitaille ja toinen nopeille greeneille.

Uusi Odysseus putteri on kaksi putteria yhdessä

Niin sanottu White Ice -insertti soveltuu paremmin nopeille ja kovemmille alustoille. Se soveltuu etenkin hieman pehmeämmille palloille tarjoten enemmän tuntumaa ja paremman pyörimisen hallinnan. Flip Facen toiselta puolelta pyörähtää puolestaan uusi Metal-X pinta, joka puolestaan soveltuu paremmin hitaille alustoille. Siinä yhdistyvät metallinen kontaktipinta, jonka takana on polyuretaani palanen. Uretaani pehmentää osumaa kun taas Metal-X:n kontakti pinta antaa paremman pidon pallon kanssa. Tämä pito lisää pallon yläkierrettä, joka puolestaan tuottaa tasaisemman pyörimisen etenkin kun pallon vauhti hidastuu.

Odysseus Flip Face putteri on kaksi putteria yhdessä

Tämänkaltaiset tuotteet herättävät helposti epäilyksen rakenteen lelumaisuudesta, mutta testaajien perusteella rakenne on erittäin tukeva. Pyörivä pinta vapautetaan putterin mukana tulevalla avaimella ja on ilmeisesti erittäin yksinkertainen, niin kuin pitääkin.

Uusi Odysseus putteri on kaksi putteria yhdessä

Flip Face -putteria ei ilmeisesti vielä saa Euroopasta, mutta eiköhän se pian täälläkin päin nähdä. Hintaa putterilla on rapakon takana 350 dollaria ja putterista on tarjolla kolme erilaista rakennetta.

Kuvat ja lähteet: odysseygolf.com, gearpatrol.com

Kommentoi

Kommentit