Nike+FUELBLAST – ranneke mittaa aktiivisuutesi

Törmäsin Facebookissa Nike Women Finlandin päivitykseen:

“Life is A Sport. Make It Count. Introducing the Nike+ FuelBand.” Nike promoaa uutta tuotettaan tosi makeasti tehdyllä videolla. Videon pointtina: kaikki liikkuminen lasketaan.

Kiinnostukseni kasvoi kasvamistaan ja siirryin tutkimaan juttua lisää Niken sivuille.

Niken uusi aktiivisuus ranneke Fuelband kommunikoi esmierkiksi iPhonen kanssa

 

Lyhyesti kerrottuna kyse on rannekkeesta joka mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi ja muuttaa sen NikeFueliksi (Nike polttoaineeksi?). Ranneke laskee jokaisen otetun askeleen ja poltetun kalorin. Ranneke toimii toki myös tyylikkäänä kellona.

Ranneke rekisteröi esimerkiksi juoksun, kävelyn, tanssin, koripallon ja kymmeniä muita jokapäiväisiä aktiviteetteja. Yksi pointti koko jutussa on tavoiteaktiivisuuden asettaminen. Ranneke laskee aktiivisuutesi ja iPhonessasi oleva appsi kertoo oletko saavuttanut päivittäisen tavoitteesi. Haasteeksi asetetaan pääseminen joka päivä vihreälle.

Ymmärtääkseni ranneketta ei saa ostaa vielä mistään mutta nettisivujen kautta voi ilmoittautua postituslistalle minkä kautta saa sitten varmasti lisätietoa.

Itselleni tuli hieman ristiriitaiset ajatukset tästä, enkä siksi sano nyt juuta enkä jaata. Hienoa olisi päästä testaamaan, itseni tuntien todennäköisesti hurahtaisin tähän aivan päätä pahkaa.

Niken uusi aktiivisuus ranneke Fuelband

 

Lisätietoja Fuel Bandista saat Niken sivuilta.

Kuvat: www.nike.com/fuelband

1 comment

Kommentoi

Kommentit