Nike Vapor Flash -takki

Siitä varmasti ei ole kiistaa, että Suomi on tähän vuodenaikaan yksi maailman pimeimmistä paikoista. Lenkkeily on paikoin lähinnä hengen vaarallista. Tähän mennessä juoksijoille on tarjottu lähinnä neon-värisiä juoksutakkeja ja -liivejä, joihin on muutamat heijastimet teipattu sinne tänne. Nike kuitenkin nostaa näkyvyyden kokonaan uudelle tasolle Vapor Flash takilla.

Miesten Nike Vapor Flash heijastintakki miesjuoksijan päällä

Takin materiaali heijastaa valoa huikealla teholla 360 astetta juoksijan ympärille. Materiaali ja muoto yhdessä auttavat myös esim. autoilijoita tunnistamaan kohteen paremmin juoksijaksi. Kuten kuvasta näkyy, täytyy autoilijan olla todella keskittynyt Radio Novan sulosäveliin, jos kyseinen rotsi jää huomiotta. Takki on myös käännettävissä ja toiselta puolen esiin tulee normaali harmaa takki, jossa on hillitymmät heijastuspinnat. Muutenkin tuote on toki suunniteltu juoksijoiden liike- ja hengittävyystarpeet huomioon ottaen.

Tällainen henkivakuutus ei ole aivan ilmainen ja Niken verkkokaupassa hintaa on 200 puntaa. Hinta ei kuitenkaan ole mahdoton ja arvostelujen perusteella on joku suomalainen takin jo hankkinutkin; jos luet tätä, kerro meille, niin kerrotaan muillekin.

Laitan samassa linkin videoon, jossa näkyy Itävallan Wienissä suoritettu Vapor Flash markkinointitempaus (voi kun jotain vastaavaa saataisiin joskus Suomeenkin, ehkä Arctic Sport Addictsin ansiosta jonain päivänä). Idea lyhykäisyydessään seuraava. Lasketaan irti 50 juoksijaa, joilla on Vapor Flash -takissaan numero, joka näkyy ainoastaan kameran salamavalolla. Sen jälkeen kilpailijat perään juoksemaan ja kuvia ottamaan. Voittaja on se, jolla ajan päätyttyä on kuva useammasta numeroidusta juoksijasta.

1 comment

Kommentoi

Kommentit