Nike Training kevät 2012 – Raikkaita värejä, hyviä perusmalleja

Nike julkaisi kevään malliston perjantaina 13. päivä. Päivä ei ollut epäonninen Nikelle vaan mallisto oli onnistunut. Värit herättelevät talven pimeydestä ja uuden näköiset printit piristävät. Mitään järisyttävää en mallistosta löytänyt, mutta kaikki mallit olivat hyvän näköisiä ja erittäin käyttökelpoisen oloisia. Sivuilla on kerrottu paljon ja yksityiskohtaisesti tuotteista, suunnitteluprosessista ja materiaaleista. Kukin kiinnostunut voi tutustua tuotteisiin tarkemmin täältä!

Nostoina haluan ottaa esiin muutamia hyviä ja jännittäviä malleja.

Niken kevään treenimaliston Go To Capri-housut
Nike Seamless Capri- trikoot näyttävät erinomaisilta. Miellyttävä simppeli design ja hyvä väri. Vyötärökaitale näyttää miellyttävän leveälle. Jännittävää olisi päästä testaamaan materiaali ja toimivuus käytössä.

Niken kevään treenimaliston Free TR2 kengät
Herkullisen väriset Nike Free TR Fit2 kengät vetäisin mielelläni jalkaan. Kenkä näyttää tukevalta, mutta kuitenkin sopivan joustavalta ja hengittävältä. Saman tossun saa myös vaalean keltaisena, mikä sekin on herkku.

Niken kevään treenimaliston Go To toppi
Nike To Go Seamless Long Bra on nimensä perusteella aluspaita, jona sitä myös käyttäisin. Naisihmiset jotka omaavat hiukkasenkin enemmän rintavarustusta kaipaavat kyllä hieman enemmän suporttia yläkertaan. Muuten nätti paita ja hyvään alustoppiin ym. yhdistettynä uskoisin sen olevan esim. kuntosaliharjoitteluun aivan mainio.

Niken kevään treenimaliston Roll Call DriFit -toppi
Nike Roll Call Dri-Fit Cotton Rib Tank toppi on ehkä pakko saada. Printti on siisti ja fressi. Nimensä perusteella toppi on dri-fit cottonia mikä kuulostaa erinomaiselta treeni materiaalilta. Tätä joutuu ehkä käydä katsomassa ihan livenäkin.

Niken kevään treenimalliston Pro housut
Ensisilmäyksellä ei niin onnistuneet, mutta silmän totuttua ihan makeet Nike Pro Capri II trikoot. Ensimmäinen mielleyhtymä oli aika lähellä miesten pitkiä kalsareita, mutta silmän totuttua ei kuitenkaan aivan kaameat. Voisin harkita, vaikka vyötärökaitale onkin minun makuuni kapeahko.

Yhteenvetona: Kirkkaita, puhtaita fressejä värejä, ei liikaa erikoisuuden tavoittelua vaan hyvää perus kamaa. Raikas mallisto joka lupaa paljon kesän mallistosta.

Kuvat: nikeinc.com

Kommentoi

Kommentit