Nike Shield-sarjan kengät näkyvät enemmän

Kaikki vähänkään autoilevat tietävät, että juoksija ilman heijastimia sulautuu ympäristöönsä ninjan tavoin. Lenkille lähtö mustissa juoksukamoissa, ilman heijastimia, napit korvissa on yhtään vähättelemättä hengenvaarallista.

Nike on jo aikasemmin esitellyt uuden juoksutakin, Nike Vapor Flashin, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Tähän syksyyn Nike esittelee myös uutuutena sarjan kenkiä pimeään vuodenaikaan. Uuteen Nike Shield sarjaan kuuluu tutut jalkineet;

Nike LunarGlide+ 4,

Niken Shield LunarGlide kengät auttavat juoksijaa näkymään heijastamalla

Nike Free Run+ 3,

Niken Shield Free Run kengät auttavat juoksijaa näkymään heijastamalla

Nike Air Pegasus+ 29.

Niken Shield Pegasus kengät auttavat juoksijaa näkymään heijastamalla

Kenkien materiaaleissa on runsaasti hyvin valoa heijastavia elementtejä, jotka auttavat juoksijaa erottumaan. Kengät on myös hyvä paikka sijoittaa heijastimia, sillä ne liikkuvat aktiivisesti. Nike Shield –sarjan jalkineet ovat myös hyvin vettähylkiviä ja normaaleita juoksukenkiä lämpimämpiä.

Kenkien rantautumisesta Suomeen ei vielä ole tietoa, mutta jos jossain päin maailmaa näitä jalkineita tarvitaan on se täällä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että heijastimia ei koskaan voi olla liikaa, eikä otsalamppuja, eikä kirkkaita ulkoiluvaatteita. Mikä tahansa, mikä auttaa näkymään kannattaa vetää päälle!

Lähde ja kuvat: nikeinc.com

Kommentoi

Kommentit