Nike Dunk Low NG – kadulta golfviheriöille

Vuonna 1985 lanseerattu ja 1998 uudelleen syntynyt Nike Dunk, on yksi kenkämaailman jalokivistä. Sitä myydään edelleen tasaisesti ja vaihtuvat värit ja erikoisversiot takaavat, ettei suosio hiivu vielä pitkään aikaan.

Niken Dunk Low NG on legendaarisen kengän golfversio

Dunkin juuret ovat koripallossa ja vuosituhannen alussa Dunkit ilmestyivät myös skeittaajien jalkaan. Nyt Dunkit tekevät uuden aluevaltauksen valtaamalla viheriöt. Golf ei ehkä perinteisesti ole ammentanut juurikaan ns. ”street” – kulttuurista, mutta Dunkkien golfversiot näyttäisivät olevan kuin kotonaan.

Niken Dunk Low NG on legendaarisen kengän golfversio

Kenkä ei poikkea paljoakaan perinteisestä Dunk Lowsta. Se on nahkaa ja siinä on kahden vuoden vedenpitävyystakuu, Scorpion Stinger spikesit ja TriLok-systeemi. Dunk Low NG on kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut golfkenkä niille, jotka eivät löydä nykyisestä golfkenkätarjonnasta juuri sitä omaansa.

Kenkää odotetaan myyntiin keväällä 2012, toivottavasti myös Suomessa. Hinta asettunee 150€-200€ välille. Saatavilla on sekä miesten että naisten verisot. Etenkin naisten värit ovat allekirjottaneen mielestä todella kiehtovat.

Kuvat: nikeinc.com

2 comments

Kommentoi

Kommentit