Kellouutuudet golffareille – Garmin Approach s3 ja Motorola MotoActv Golf Edition

Suomessakin alkaa hitaasti mutta varmasti viheriöt olemaan enemmän vihreitä kuin valkoisia ja golfkuumetta alkaa harrastajien keskuudessa olemaan pitkälle yli 38 astetta. Tähän saumaan iskevät Garmin ja Motorola, jotka esittelevät uudet aseet golffareiden ranteisiin.

Garmin Approach s3

Garminin uutuus s3 on nopealla tutkailulla kaikki, mitä harrastaja golffari voisi ikinä toivoa.  S3 nojaa raskaasti GPS-teknologiaan ja kellossa on valmiina 27 000 kentän tiedot ympäri maailmaa ja myös päivitykset kuuluvat tuotteen hintaan. Virtual caddien tiedot pitävät sisällään mm. etäisyydet greenin etureunaan keskelle ja takareunaan. Lipun paikan voi kosketusnäytöllä asettaa itse sen mukaan missä lippu sinä päivänä sijaitsee. Etäisyydet saa myös esimerkiksi esteille ja lyöntien etäisyyden voi mitata. Toki kellossa on myös kierrosajastin ja koneelle siirrettävä tuloskortti.

Garminin uutuus s3 on monipuolinen golfkello

S3:n akun kesto pelissä on noin 8 tuntia ja peruskellona akku riittää neljäksi päiväksi. Laturi tulee mukana pakkauksessa. Luonnollisesti s3 kestää myös vettä. S3 lanseerataan huhtikuussa ja hinta tulee asettumaan  maailmalla noin 350 dollarin hujakoille.

Garminin uutuus s3 on monipuolinen golfkello

Nopeasti vaikuttaa siltä, että s3 voi hyvinkin löytää useammankin golffarin ostoslistalle ja ainakin 50-vuotislahjapaketteihin s3:a pakataan ahkerasti.

Motorola MotoActv Golf Edition

ASA:n sivuillakin esitellystä Motorolan MotoActvesta on nyt oma versionsa myös golffareille. MotoActven ominaisuudet ovat monin paikoin vastaavat kuin s3:ssakin. Kellossa on 20 000 kentän tiedot ja erilaista dataa toimitetaan GPS-paikannuksen avulla, erilaiset etäisyystiedot etunenässä. MotoActv erottuu kuitenkin muiden ominaisuuksiensa avulla.

Motorolan Motoactv golfkello on laajennus perus MotoActveen

MotoActv on laajennettu juoksijoille ja pyöräilijöille suunnitellusta kellosta, joten se mittaa myös pelaajan kulkemaa matkaa, askeleita sekä poltettuja kaloreita. Pelistä saa entistä enemmän dataa kun tallentaa voi myös esimerkiksi puttien määrää per reikä sekä mailavalintoja, jotka voi myös mukauttaa oman bägin mukaan. Kello on myös kosketusnäytöllinen perus fitness-kello muun harjoittelun tueksi. Kesken kierroksen on myös mahdollista saada tieto puheluista ja tekstiviesteistä Android-puhelimesta suoraan kelloon.

Motorolan Motoactv golfkello on laajennus perus MotoActveen

Kellon mainoskasvona esiintyy Bubba Watson, joka otti markkinoinnillisesti sopivaan saumaan Masters voiton Augustassa viime viikonloppuna. Osaan MotoActvessa olevista kentistä saa pelisuositukset Bubbalta itseltään.

MotoActv Golf Edition tulee myyntiin samoin huhtikuussa ja hinta on Yhdysvalloissa 300 dollarin luokkaa.

Kuvat ja lähteet: www.mobilesportsreport.com, motoactv.com, www.garmin.com

4 comments

Kommentoi

Kommentit

 1. Onko tietoa, mistä MotoActv-laitteita voi ostaa, saako Suomesta mistään? Pitkällinen googlettelu ei kantanut hedelmää. Akkukestoa lukuunottamatta melko kurkolaitteelta juoksuun vaikuttaa tuo normi-MotoActv. Olisi yksi laite vähemmän mukana, kun erillisen MP3-soittimen voisi jättää pois.

  • Tervehdys!

   Olet oikeassa, tuota MotoActvea ei ole aivan helppoa tänne pohjolaan saada. UK:n release date näytti olleen jo viime vuoden puolella, mutta silti en löytänyt kuin yhden lähteen, josta laitetta voi ostaa. Silloinkin on syytä ilmeisesti ottaa yhteyttä myyjään puhelimitse. Kyseessä on brittiläinen Sweat Shop, http://www.sweatshop.co.uk/details.cfm?ProdID=8061

   Täytynee siis vielä odotella, että MotoActv tulee laajempaan jakeluun tällä mantereella. Toivotaan, että näin käy piakkoin, sillä onhan tuo fiksun näköinen laite…

   Riku