Jog.fm – Musiikilla puhtia

Musiikki on itselleni todella tärkeässä roolissa mitä tahansa teenkin. Kerään vinyyleitä, soitan silloin tällöin klubeilla, suunnittelen ravintoloihin soittolistoja ja kulutan muutenkin musiikkia keskimäärän 6-8tuntia päivässä. Aina on olemassa se oikea biisi tiettyyn hetkeen. Mitä jos jostain voisi saada valmiiksi räätälöidyn soittolistan juuri tiettyyn treeniin?

Jog.fm on jenkkiläinen sivusto, joka on perustettu kahden juoksijan voimin. Heidän ajatuksenaan oli soittolistojen määrän kasvattaminen sekä niiden profilointi tiettyihin harjoituksiin ja aikatavoitteisiin. Ja samalla olisi tietenkin kiva mitata hieman nopeutta ja muitakin tietoja. Ja lopputulos oli jog.fm, jossa voit jakaa soittolistojasi, seurata harjoituksien nopeuksia ja reittejä.

Kun kuulin ystävältäni Jog.fm sivusta, innostuin heti. Voit asettaa palveluun nopeutesi/km, ja robotti ehdottaa sinulla samalla tempolla kulkevia kappaleita. Sivulla on myös muiden käyttäjien omia soittolistoja. Esimerkiksi jos tavoitteesi on juosta puolimaraton aikaan 1.55, on sitä varten oma soittolista, kätevää.

jog.fm - nopeus ja musiikki

Jog.Fm:stä on myös saatavilla applikaatio älypuhelimeesi. Ohjelma mittaa nopeutesi ja valitsee vauhtiisi sopivan kappaleen omasta musiikkikirjastostasi. En ole itse vielä päässyt palvelua kokeilemaan koska älykäs puhelimeni on telakalla. Jos sinulla on kokemuksia tuotteesta niin laita ihmeessä kokemuksiasi kommentteihin.

Tuukka & Joonas

Lähteet ja kuvat: jog.fm

Kommentoi

Kommentit