ISPO Brandnew – Pelé Trinity jalkapallokenkä

Münchenin messukeskuksessa on taas loppukuusta ruuhkaa, kun euroopan suurin urheilualan messu ISPO täyttävää sen. ISPO on ammattilaisille suunnttu tapahtuma, jossa esimerkiksi suuret jälleenmyyjät ja erilaiset tavarantoimittajat miettivät, mikä olisi seuraava suuri juttu urheilurintamalla.

ASA (toivottavasti) onnistuu ujuttamaan oman tutkijansa ISPO messuille, jotta näistä kekkereistä saataisiin uunituoretta raporttia ja kuvia. Ennen ISPOa on jo jaettu ns. ISPO Brandnew palkinnot, jossa tuoreita tuotteita ja brändejä arvioidaan esimerkiksi niiden tuoteominaisuuksien, innovaation tason ja designin suhteen. Palkintona on paikka ISPO-messuilla ja roppakaupalla näkyvyyttä.

Voittajia ja finalisteja on sen verran monta, etten kaikkia luettelemaan, vaan kerään muutamaan juttuun joitain mielenkiintoisia. Tietoa finalisteista ja voittajista voi hakea suoraan ISPO:n sivuilta.

Pele Trinity

Pele-Trinity-päältä-270x300

Trinity on elävän legendan Pelén oman Pele-Sports merkin uusin lippulaiva, joka pokkasi ISPO Brandnew-palkinnon jalkine kategoriassa. Se on erittäin kevyt futiskenkä ja pakko myöntää, että se on hyvän näköinen. Trinity on siis pyhäkolminaisuus, joka muodostuu seuraavista tekijöistä:

1. Päälimateriaali on erittäin kevyttä. Se koostuu kolmesta osasta, joiden tarkoitus on mukailla jalan omaa biomekaniikkaa ja sitä kautta tuoda lisää mukavuutta ja toimivuutta.

Pele-Trinity-ulkosyrjä-270x300

2. Myös asymmetrisesti asetellut napit tukevat etenkin jalan keskiosan voiman tuottoa, joka sekin on asymmetrista. Sen tarkoituksena on mahdollistaa entistä parempi kiihtyvyys ja reaktio nopeus. Pohjalevy on suunniteltu myös siten, että se estäisi yleisintä jalkapallovammaa eli nilkanpyörähdystä. Se on monille varmasti houkutteleva ominaisuus.

Pele Trinity 3E kengän sisäsyrjä

3. Kenkä on suunniteltu myös siten, että nimenomaan kantaan on kiinnitetty huomiota. Epäsymmetrisen nappulan asettelun avulla voidaan luoda entistä enemmän lihasstimulaatiota ja näin kehittää lihaksistoa pelatessa entistä paremmin.

Jotain perua näissä on oltava, sillä ISPO Brandnew pystiä ei pokata ihan millä tahansa hokkuspokkus keksinnöllä.

Ruotsista näyttäisi löytyvän Pele-Sportsin verkkokauppa, jossa Trinity ei kuitenkaan vielä ole kaupan. Samoin Tanskasta. Aletaan huhuilemaan, ja ehkä saadaan Trinity myös Suomeen. Englannissa Trinityn hinta on noin 150 puntaa.

Lisää tietoa Pele-Sportsin sivuilta. Alla video.

Kuvat: www.pele-sports.com

1 comment

Kommentoi

Kommentit