ISPO Brandnew – Icon salibandymaila

Ispon Brandnew kisassa menestyivät myös Icon salibandymailat, jotka tehdään sveitsiläisellä käkikellon tarkkuudella. Maila on melko metkan näköinen ja tuntuisi olevan täynnä innovaatiota.

Koko kuva valkoisesta Icon salibandymailasta

Samaan mailaan on ympätty erilaisia jäykkyyksiä. Niin sanotut SHOT FLEX ja FLOOR FLEX on toteutettu ei ainoastaan varren eri paksuuksilla vaan koko materiaalin rakenteen erilaisuuksilla. Grippikin on keksitty kokolailla uudestaan ja sen yläpää on vaihdettavissa. Näin pituutta on mahdollista säättää entistä paremmin omalle pelityylille. Myös lapa on hieman poikkeuksellisen näköinen ja myös se on täynnä uudenlaista säbäteknologiaa. Se on kytketty varteen pikalukolla ja yhdellä ruuvilla, joten vaihtamisen pitäisi olla myös helppoa.

Icon Salibandymailan innovatiivinen split grip systeemi.

Valitettavasi tekniset speksit tuotteesta jäävät vielä tällä erää hieman hämäriksi, sillä valmistajan sivuilta ei tietoa löydy muuta kuin saksan kielellä ja etenkin tuo säbäinsinöörisaksa on allekirjoittaneella hieman ruosteessa. Kuitenkaan lisäinformaatiota tuotteesta tuskin joutuu liian kauaa odottamaan, sillä nyt jo Icon Floorballin yhteystiedoista löytyy pohjoismaiden ja baltian Icon edustajana Power Stick Oy Suomesta, jonka valikoimassa on mm. Fat Pipe -mailat. Ehkä siis kyseisellä stagalla palloillaan jo lähitulevaisuudessa.

Suosittelen kuitenkin tutustumaan kotisivuihin ja vaikka ei saksaa osaisikaan, voi niistä tosifanit saada huikean paljon irti.

Kuvat: Icon Floorball Facebook-sivu

_____________________________________________________________________________________________

Münchenin messukeskuksessa on taas loppukuusta ruuhkaa, kun euroopan suurin urheilualan messu ISPO täyttävää sen. ISPO on ammattilaisille suunnttu tapahtuma, jossa esimerkiksi suuret jälleenmyyjät ja erilaiset tavarantoimittajat miettivät, mikä olisi seuraava suuri juttu urheilurintamalla.

ASA (toivottavasti) onnistuu ujuttamaan oman tutkijansa ISPO messuille, jotta näistä kekkereistä saataisiin uunituoretta raporttia ja kuvia. Ennen ISPOa on jo jaettu ns. ISPO Brandnew palkinnot, jossa tuoreita tuotteita ja brändejä arvioidaan esimerkiksi niiden tuoteominaisuuksien, innovaation tason ja designin suhteen. Palkintona on paikka ISPO-messuilla ja roppakaupalla näkyvyyttä.

Voittajia ja finalisteja on sen verran monta, etten kaikkia luettelemaan, vaan kerään muutamaan juttuun joitain mielenkiintoisia. Tietoa finalisteista ja voittajista voi hakea suoraan ISPO:n sivuilta.