ISPO Brandnew – Douchebag skimbakassi

Kun vehkeet leviävät keskelle Zürichin kansainvälistä lentokenttää, saattaa mieleen hiipiä ajatus siitä, olisiko kannattanut panostaa hieman siihen kuljetuskassiin. Tai kun kamoja kaivaa vanhasta pussukasta esiin, huomaa poikkinaisen kantin, kiitos vauhdikkaan matkatavarakäsittelyn.  ISPO Brandnew kisassa hyvin menestynyt norjalainen Douchebag saattaisi olla vastaus juuri sinun tarpeisiisi.

Tuotekehityksestä on vastannut yli 150 paljon matkustavaa hiihtäjää, joiden ehdoton kärki nimi on ruotsalainen Jon Olsson, jonka meriitit alppihiihdon saralla ovat kiistattomat. Mukana on ollut myös teknillinen yliopisto. Näiden tavoitteena oli siis luoda paras koskaan tehty rullallinen skimbakassi.

Douchebag suksikassi pituus on täysin säädettävissä ilman, että kuljetusominaisuudet kärsivät

Douchebagissä on useita uusia innovaatioita, jotka nostavat sen muiden yläpuolelle. Ensinnäkin sen pituus on säädettävissä. Olipa sinulla minkä mittaiset sukset tahansa saa Douchebagistä aina kovan pohjan, jolloin kassi ei raahaa maata. Tilaa on kahdelle suksiparille ja se on pakattavissa todella kompaktisti kun se ei ole käytössä. Siinä on myös ABS-muovinen kehikkorakenne, joka tekee siitä erittäin hyvin suojaavan. Eikä siinä vielä kaikki, sen olkahihnasysteemi vapauttaa kädet jos kassia täytyy raahata pidemmän aikaa.

Douchebag suksikassi menee rullattuna todella pieneen tilaan.

Jon Olsson viettää vuodesta 300 päivää matkustaen aina sukset mukana. Tällaisen käyttömäärän perusteella voisi uskoa, että tuotekehityksen takana on ainakin kokemusta.

Douchebag suksikassin saa myös selkään, jolloin kädet jäävät vapaaksi

Jos haluat päästä käsiksi Douchebagiin käy osoitteessa www.mydouchebag.com ja tilaa omasi ennakkoon. Hinta on arvokas, muttei suinkaan mahdoton 199€.

Niin ja se tärkein, Jon Olssonin mukaan Douchebag mahtuu rullattuna Lamborghinin takapenkille. Huh….

Kuvat: Douchebag pressrelease

Lisää ISPO Brandnew kisasta täältä.

_____________________________________________________________________________________________

Münchenin messukeskuksessa on taas loppukuusta ruuhkaa, kun euroopan suurin urheilualan messu ISPO täyttävää sen. ISPO on ammattilaisille suunnttu tapahtuma, jossa esimerkiksi suuret jälleenmyyjät ja erilaiset tavarantoimittajat miettivät, mikä olisi seuraava suuri juttu urheilurintamalla.

ASA (toivottavasti) onnistuu ujuttamaan oman tutkijansa ISPO messuille, jotta näistä kekkereistä saataisiin uunituoretta raporttia ja kuvia. Ennen ISPOa on jo jaettu ns. ISPO Brandnew palkinnot, jossa tuoreita tuotteita ja brändejä arvioidaan esimerkiksi niiden tuoteominaisuuksien, innovaation tason ja designin suhteen. Palkintona on paikka ISPO-messuilla ja roppakaupalla näkyvyyttä.

Voittajia ja finalisteja on sen verran monta, etten kaikkia luettelemaan, vaan kerään muutamaan juttuun joitain mielenkiintoisia. Tietoa finalisteista ja voittajista voi hakea suoraan ISPO:n sivuilta.

Kommentoi

Kommentit