Inov8 Race Ultra Vest – Brändin näköinen juomareppu

Brittiläinen Inov8 on monelle tuttu maastokengistään, joiden yhdistävänä tekijänä on ns. natural runningia painottavat suunnitteluideat. ASA:kin tulee kevään aikana kirjoittelemaan näistä kengistä tarkemmin, mutta avausesittelyyn valitsimme brändiltä Inov8 Race Ultra vest -juomarepun.

Tämä selkäveska palkittiin äskettäin ISPO:ssa perforamance-kategoriassa parhaana varusteena, ja jo ennen tätä se oli ehtinyt herättää ASA:laisten kiinnostusta muun muassa Ian Corlesin esittelyn johdosta.

Inov8_Race Vest_2
Inov8_Race Vest_3

Laukku edustaa juomareppujen uutta suuntausta, jossa painoa on viilattu alas jättämällä pois kaikki ylimääräinen ja panostamalla materiaalien laatuun. Käyttäjän nesteytys on hoidettu kahdella puolen litran pullolla, joiden taskut ovat edessä noin kylkien kohdalle. Poikkeuksena tyypillisimpiin juomareppuihin, Inov8 Race Ultra Vestissä on myös toiset, hieman edellä mainittuja ylempänä olevat taskut, joihin pullot mahtuvat. Kahden pullon lisäksi mukana tulee 2 litran juomasäiliö ja thermo-suoja, joka pitää juoman halutun lämpöisenä.

Ispo2014_17

Repun selkäosassa on yksi iso, venyvää meshiä oleva tasku. Pakkaaminen suoritetaan änkeämällä tavarat sisään, ja mesh antaa myöten aina neljän litran tilavuiseksi. Taskun ulkopuolella on myös kiristysnyörit, joihin voi laittaa jotain nopeasti tarvittavia esineitä, kuten takin. Samalla ulkopuolella on kiristyslenkit sauvoille, joiden käyttö lienee Keski-Euroopassa yleisempää vuoristossa kuin kuntopoluilla.

Inov8_Race Vest

Inov8 Race Ultra Vest vaikuttaa varsin mielenkiintoiselle versiolle turhista härpäkkeistä riisutusta repusta, joka kuitenkin mahdollistaa lisävaatteiden, -veden ja -ravinnon kuljettamisen. Repun paino on yksi kevyimpiä luokassaan, 199 grammaa, minkä lisäksi säätöominaisuudet useine remmeineen ja kiinnityskohtineen vaikuttavat mielenkiintoiselle. Toivotaan siis, että liivi leviäisi myös Suomeen ja toisi tarpeellista lisätarjontaa maastotarpojille ja työmatkalenkkeilijöille.         

Videolla esittelyssä sekä Race Ultra Vest että muita Race Ultra -sarjan tuotteita. 

1 comment

Kommentoi

Kommentit