Haglöfs pokkasi palkinnon ISPO:ssa Vassi Jacketillä.

Vaikka Euroopan suurimmat urheilualan messut ISPO, pyörähtävät käyntiin vasta 29.1.2012, on palkitsemispuolella tapahtunut jo ja Haglöfs on yksi voittajista ”Action Apparel” –kategoriassa.

Haglöfsin Vassi laskutakki voitti palkinnon ISPO messuilla. Kaupoissa se on vuonna 2012.Haglöfsin Vassi laskutakki voitti palkinnon ISPO messuilla. Kaupoissa se on vuonna 2012.

Kuvat: Haglöfs press release

Vassi Jacket on Haglöfsin vuonna 2012 lanseerattava laskutakki (punainen naisille, sininen miehille), joka on kehitetty yhteistyössä Per Jonsson and Asbjørn Eggebø Næss nimisten vapaalaskijoiden kanssa.  Palkinnon myönsi jury johon kuului kansainvälisiä toimittajia sekä kaupan ja suunnittelun ammattilaisia. Tuotesuunnittelun professori ja juryn jäsen Kuno Prey kuvasi takkia seuraavasti:

“Vassi on hyvä yhdistelmä yksityiskohtia, jotka takissa on oltava, jotta se olisi käyttäjäystävällinen”

Haglöfsin toimitusjohtaja Nicholas Warchalowski puolestaan painotti Haglöfsin sekä ns. Haglöfs Friendsien, joihin edellä mainitut vapaalaskijat kuuluvat, yhteistyön merkitystä tuotekehitysprosessissa.

Onnea siis Haglöfsille ja jäädään me odottelemaan Vassin ilmestymistä hyllyihin. Hinta totutusti noussee noin 500€ tietämiin.

Kommentoi

Kommentit