RikuGoPron Hero4 on tuplasti edeltäjänsä

Pics or it didn’t happen! GoPro tuo tänä kesänä markkinoille oman Hero –sarjansa neljännen version, joka ainakin ennakkomehusteluissa kulkee nimellä Hero4. Vaikka päälisin puolin se ei juurikaan poikkea edeltäjästään GoPro Hero3:sta, on se syönyt paljon enemmän.

GoPro Hero4 kypäräkamera vedenpitävässä kotelossa.

GoPro Hero4:n mukana tulee vesitiivis kotelo. Lisävarusteina on mahdollista hankkia vaikka mitä kiinnikkeitä.

Tärkeimpänä uudistuksena tulee olemaan kuvan laadun ja kuvataajuuden tuplaus. Hero4 pystyykin ampumaan 4K kuvaa 30 fps:llä entisen 15 fps:n sijaan. Vastaavasti Hero4 pystyy 1080p tarkkuudella 120 fps:n suoritukseen ja 720p / 240 fps. Luvassa on siis entistä kirkkaampia hidastuskuvia.

GoPro Hero4 kypäräkameraMyös still-kameran kenno on nyt 13 megapikselinen entisen 12 MP:n sijaan ja linssin pitäisi pystyä parempaan suoritukseen heikossa valossa. Sisäänrakennettuna on tutut wifi-yhteys ja mahdollisuus ulkoiselle etsimelle. Kameran mukana tulee 60 metriin saakka vesitiivis kotelo.

Alustavat tiedot lupailevat Hero4:n kauppoihin aivan näillä näppäimillä ja hintaa sillä olisi noin 350 dollaria. Nämä varmistuvat kuitenkin vasta myöhemmin ja Suomen hinnat ovat luultavasti jotain vähän päälle.

Kommentoi

Kommentit