Girolta uusi tyylikäs AirAttack pyöräilykypärä

Giro on yksi tunnetuimmista kypärien valmistajista. Pyöräilyn ohella Giro valmistaa kypäriä myös lasketteluun ja lumilautailuun. Pyöräilyssä valikoima on todella laaja ja merkki tarjoaakin valinnan varaa niin maantie, triathlon kuin maastopyöräilyynkin. Giron uusin kypärä AirAttack tarjoaa erilaista aerodynaamista muotoilua maantiepyöräilyyn.

giro_airattack_h_blkred_34

Air Attack kypärä tuo tukun uusia ominaisuuksia maantiepyöräilyyn. Yleensä maantiepyöräilyssä on käytetty perinteisempiä kypärämalleja ja varsinaiset aeromallit (pitkähäntäiset kypärät) ovat olleet käytössä triathlonissa ja aika-ajoissa. AirAttack yhdistää nämä ominaisuudet uusilla innovaatioilla. Kypärässä on vain kuusi ventilaatioaukkoa, mutta sen sanotaan tuulettuvan erinomaisesti. Kypärä on 3mm irti päästä Roc Lock Air systemin ansiosta. Ilma liikkuu kypärän ja pään välissä ajoviiman vaikutuksesta. Tuuletus on ollut yleensä haasteena aerokypärissä.

Giron mukaan Air Attack kypärässä yhdistyvät aerodynaamisuus, hyvät tuuletusominaisuudet ja kevyt paino. Osa ammattilaistalleista käytti kypärää jo viime kauden kilpailuissa. Air Attack kypärä soveltuu maantiepyöräilyyn, triathloniin tai aika-ajoon. Kypärään voi saada erillisen visiirin aika-ajoa varten. Uutuuden pitäisi ilmestyä keväällä ja suositushinta on hieman yli 200 euroa. Giron tuotteita myydään useissa pyöräilykaupoissa ympäri maata. Maahantuojana toimii Shimano.

Lähteet ja kuvat: Giro

Kommentoi

Kommentit