Garminin uudet pyöräilytietokoneet

Garminilta on ilmestymässä päivitykset suosituista 800- ja 500-mallin pyöräilytietokoneista. Garminin laitteet ovat olleet suosittuja ne ovat haastaneet tosissaan mm. Polarin ja Suunnon markkinoilla. Garminin vahvuus mittareissa on ollut aina hyvä ja luotettava GPS-ominaisuus, josta on tullut paljon hyvää palautetta. Viime vuosina Garmin on panostanut kuitenkin myös urheiludatan tuottamiseen omissa laitteissaan. Sykeominaisuudet ja muut tiedot ovatkin kehittyneet paljon. Edge 510 ja 810 – kosketusnäytölliset GPS-pyörätietokoneet yhdistävät kattavat ajotiedot reaaliaikaiseen jäljitykseen, langattomaan tiedonsiirtoon sekä säätietoihin ja yhteisösivustoihin jakamiseen. Reaaliaikaisen jäljityksen avulla tutut voivat seurata suoritusta reaaliaikaisesti.


Garmin_edge_810

810-malli on Garminin lippulaiva, joka pitää sisällään hyvät karttapojat pyöräilyyn. Laite toimii kaikkialla maailmassa ja sopii erittäin hyvin navigaattoriksi pyöräilyyn. Laitteessa on myös tukku erilaisia ominaisuuksia (sykkeen mittaus, kalorinkulutus, matkatiedot jne.), joita vaaditaan hyvältä urheilukellolta. Uudessa laitteessa kosketusnäytön toimivuutta on saatu Garminin mukaan parannettua. Laitteen suositushinta on noin 500 euroa.

Garmin_edge_510

510-malli on tehty aktiivipyöräilijöille, joille tärkeintä on seurata omaa suorituskykyä. Laitteen navigointiominaisuudet ovat suppeammat kuin 810-mallissa, mutta laitteen koko on kompaktimpi ja laite painaa vain 80 grammaa. Laitteen suositushinta on noin 300 euroa.

Molemmissa laitteissa on ladattava akku, joka kestää olosuhteista riippuen noin 18-20 tuntia. Laite on luonnollisesti veden pitävä ja tiedot voi siirtää suoraan Garminin omaan harjoituspäiväkirjaohjelmaan langattomasti. Treenin tai pyöräilyretken tietoja voi katsoa erikseen tietokoneelta, jonne ilmestyy datan lisäksi myös pyöräilty matka ja reitti piirtyy omalle kartalle.

Läheet ja kuvat: Garmin

Kommentoi

Kommentit