Garmin Approach S2 – Gps-kello golfarin mittatyökaluksi

Muistan vielä ajan, kun suomalaisissa golflehdissä kellomainokset olivat pääasiaksi Rolexin tiukuja. Nykyään näiden tavallisten kellojen rinnalle ovat tulleet gps-rannekellot. Viime vuonna esittelimme Garminin Approach S3:sta uutuutena, tänä vuonna firmalta tulee uusi vaihtoehto kenttiä kello kädessä kiertäville: Garmin Approach s2.

S2:sta löytyvät ilmaiseksi yli 30 000 golfkentän tiedot maailmanlaajuisesti. Kello kertoo kartan ja gps:n avulla pelaajalle etäisyydet greenin etu- ja takareunaan, doglegeihin sekä mahdollisiin välilyönteihin. Eipähän pelaajan tarvitse enää arvailla, missä kohtaa punaisen ja keltamustan paalun väliä hän seisoskelee. Vain haluttu lyönti pitää pohtia ja tehdä itse.

S2 toimii virtuaalisena tuloskorttina, jonka voit myöhemmin ladata tietokoneellesi. Mittarin avulla on myös mahdollista lakata arvuuttelemasta kierroksen pisimmän lyönnin mittaa, koska kello kertoo myös lyöntien pituudet – näihin on toki hyvä lisätä puheissa mittavirhelisää. Kaiken mittaamisen huippuna kello kertoo lopuksi käyttäjän kulkeman matkan, jolloin voi kätevästi tarkistaa tuleeko itseni usein viljelemä luku kymmenen kilometrin kävelystä golfkierroksella täyteen.

Erona kalliimpaan S3:een on, että S2:sta ei löydy kosketusnäyttöä, jolla voisit asettaa lipun haluamaasi kohtaan viheriötä ja säästää itseltäsi pohdinnan lipunpaikan ja etu- tai takareunan välisestä matkasta. Puttinikkareiden on myös löydettävä toinen paikka tallentaa puttiensa lukumäärä.

Approach S 2:n pitäisi ilmestyä markkinoille maaliskuussa ja Yhdysvalloissa hinnaksi on kaavailtu 250 dollaria.

Lähde: Garmin

Kommentoi

Kommentit