Eliten trainerit valmiina tulevaan talvikauteen

Luminen talvi aiheuttaa haasteita aktiivipyöräilijöille. Loistavat hiihtomahdollisuudet tarjoavat hyvää treeniä vastapainoksi, mutta useat haluavat treenata myös talvikaudella. Sisäpyöräilyä voi harrastaa vaikkapa spinning-tunnilla, mutta parhaan tuntuman antaa luonnollisesti oma maantie- tai triathlonpyörä. Sisällä polkeminen onnistuu hyvin trainerin tai rullien avulla.


Italialainen Elite on valmistanut harjoitusvastuksia usean vuoden ajan, tuotteet kulkevat teknisten trendien ja innovaatioiden aallonharjalla. Trainereiden hintaluokat vaihtelevat noin 150 eurosta aina 1000 euron huippupeleihin. Edullisimmilla trainereilla pärjää mainiosti. Kalliimmaat laitteet ovat hiljaisempia, toimivat tietokoneen tavoin ja mukana saattaa tulla graafisia näyttöjä, jonka kautta voi seurata kuviteltua reittiä.

Elitellä on laitteilla kaikkiin hintaluokkiin. Uutuuslaite Elite Novo Force (kuvassa yllä) soveltuu useimpien tarpeisiin. Hyvien perussäätöjen lisäksi vastus on kohtalaisen hiljainen. Hinta liikkuu 200-300 euron tietämissä. Tarkemmin laitteet on esitelty Eliten kotisivuilla.

Eliten tuotteita myydään useissa pyöräilykaupoissa Suomessa ja tuotteet kuuluvat Shimanon tuoteperheeseen.

Kommentoi

Kommentit