JarnoDigitsolen lämmittävät pohjalliset – moderni ratkaisu kylmyytteen

Jos jaloilla on kylmä,tärisee koko keho. Siinä missä ennen kylmyyttä vastaan kamppailtiin villasukilla ja paksuilla kengillä, Digitsolen lämmittävät pohjalliset tarjoavat modernimpaa ratkaisua.

Digitsolet rakentuvat kerroksista neotechiä, poronia ja polyuretaania, jonka seassa myös kulkevat lämmityslangat.

digitsole_c

Lämmityksen käyttäminen on yksinkertaista: iOS- tai Android-puhelimella säädetään kummankin pohjallisen lämpötilaa yksilöllisesti haluttuun lukemaan. Pohjallisen lämpötilan laskiessa alle asetetun rajan, käynnistyvät lämmitysanturit.

digitsole_a

Pohjallisten akku riittää täydellä teholla (40 asteen asetuksella) seitsemäksi tunniksi ja kevyellä käytöllä useiksi päiviksi. Toisin sanoen kertalatauksella onnistuu päivän patikointi tai viikon työmatkat. Lataus toimii usb-piuhalla eli sillä samalla, jolla nykyisin ladataan puhelimia ja muita laitteita.

digitsole_e

Ja kun kerta puhutaan jaloista ja antureista, on ranskalaisfirma päättänyt lisätä pohjallisiin myös askelmittarin ja matkamittauksen.

Mielenkiintoiselta vaikuttava uutuus on jo tällä hetkellä myynnissä kanadalaisille ja yhdysvaltalaisille. Eurooppalaiset saavat tyytyä odottelemaan omiaan hieman pidempää, heille kun myynti tapahtuu Ulule-joukkorahoitussivuston kautta. Hintaa pohjallisilla on 89 eurosta ylöspäin, riippuen halutusta saapumisajasta.

digitsole_b

Toivottavasti näitä päätyy Yhdysvaltojen länsirannikon arktisia alueita laajempaankin käyttöön. Pitkän matkan hiihtäjät ja muut talviurheilijat, ulkotöissä olevat sekä kylmäjalkaiset työmatkaajat arvostaisivat varmasti lämpimiä jalkoja.

Kuvat: Digitsole

Kommentoi

Kommentit