Crosskix –juoksukengät – hämärän rajamailla

Crocsit pyyhkäisivät yli maailmankartan ja hetkessä niistä tuli suomalaistenkin ”number one” jalkine niin arkeen kuin juhlaankin. Mielipiteitä Crocseista on yhtä monta kuin on käyttäjiäkin. Kuitenkin yleisilmapiiri taitaa olla se, että ulkonäköä ei arvosteta yhtä paljoa kuin jalkineen mukavuutta, keveyttä ja helppoutta. Jotain on silti puuttunut, tähän päivään asti…

Croskixit ovat juoksukengät, jotka ovat saaneet innoituksensa crocseista.

Crosskix on ”crocs-materiaalista” valmistettu juoksukenkä. Crosskix ei siis ole Crocsin brändi vaan se on saanut alkunsa Kickstarter palvelusta ja lyhyessä ajassa se keräsi riittävän rahoituksen ja mennee tuotantoon näillä näppäimillä. Nopealla mutu-analyysillä voisi kuvitella, että liukaspintaisessa nauhattomassa kengässä ei esimerkiksi jalkaa saisi pysymään paikoillaan millään. Toisaalta onhan EVA materiaalina kevyttä ja vaimentavaa, miksei siis tehdä siitä kokonaista juoksukenkää.

Croskixit ovat juoksukengät, jotka ovat saaneet innoituksensa crocseista.Croskixit ovat juoksukengät, jotka ovat saaneet innoituksensa crocseista.

Toimikoon Crosskix toistaiseksi jonkinlaisena kevennyksenä keväiseen perjantaihin, sillä tarkemmin tuotteeseen tutustuessa, se näyttää olevan tarkoitettu enemmänkin urheilu- ja vapaa-ajanjalkineeksi kuin täysveriseksi juoksukengäksi. Jos kuitenkin olet vannoutunut Crocs-fani ja tämä on juuri se, mitä etsit, voit nyt hankkia kengät ennakkoon noin 60 euron hintaan.

Kuvat ja lähteet: crosskix.com

Kommentoi

Kommentit