Columbian innovatiivinen Omni-Heat -teknologia ei jätä ketään kylmäksi!

Pääsimme Tuukan kanssa tutustumaan Columbian innovatiivisiin Omni-Heat -teknologian varusteisiin torstaina Ravintola Pop-kellarissa. Ravintolassa on jääbaari, jossa pääsimme oikeasti testaamaan Omni-Heat takkeja sekä akkulämmitteisiä hanskoja -8 asteen kylmyydessä. Kiva idea!

Jääbaarissa päällämme oli takit, joiden vuorimateriaali Omni-Heat™Thermal Reflective heijastaa kehon tuottamaa lämpöä takaisin jopa 20 prosenttisesti. Omni-Heat™ Insulation -eriste on markkinoiden lämpimin synteettinen eriste painoonsa nähden mitattuna. Värikkäät takit olivatkin todella kevyet, mutta tuntuivat erittäin lämpimiltä -8 asteessa. Vuorikankaan hopeamaiset pilkut heijastavat lämpöä samaan tapaan kuin avaruuslakanat, mutta pilkkujen väliin jäävä musta kangasmateriaali hengittää kosteuden seuraaviin kerroksiin ja lopulta kuorikerroksen ulkopuolelle.

Testailimme jääbaarissa myös erityisen mielenkiintoista uutuutta koviin pakkasiin eli sähkölämmitteisiä Omni-Heat™Thermal Electric -teknologian hanskoja. Hanskoissa on akut, joihin verkkovirrasta varattu lisälämpö on käytettävissä napin painalluksella. Napin painalluksella voi valita lämpöasteen kolmesta eri tasosta ja ladattavien akkujen virta kestää jopa 6 tuntia! Hanskoja oli väreiltä ja malleilta erilaisia, osa hyvinkin Star Wars -henkisiä, mutta löytyi myös vähän maltillisempaan makuun.

Itselleni ainakin erittäin tervetullut uutuus, sillä kärsin heikosta verenkierrosta sormissa ja kovalla pakkasella en ole vielä löytänyt tarpeeksi lämpimiä hanskoja, vaikka monia olen kokeillut. Samalla teknologialla Columbialta löytyy myös kenkiä ja takkeja. Tuotteet tulevat kauppoihin joulukuussa, joten siinäpä erinomainen joululahjaidea : )

Omni-Heat teknologialla varustettuja tuotteita saimmekin jo testiin ja seuraavan kerran tuotteet ovat testissä tänä viikonloppuna, kun pojat lähtevät metsään säheltämään.

Testattavat_Columbia_kamat

Laura & Tuukka

Kommentoi

Kommentit