JarnoColumbia Solar Camo – Väriä vaihtava kalastuspaita

No nyt! Olen jo pidemmän aikaa pohtinut uusien vaaleansinisten kauluspaitojen hommaamista, niitä kun ei voi olla koskaan liikaa. OR:stä kantautuneet tiedot Columbian uudesta kalastuspaidasta saavat kuitenkin harkitsemaan  päätöksen siirtämistä ensi kevääksi. Enkä minä muuten omista edes mato-onkea.

Columbia Solar Camo ei olekaan pelkkä kauluspaita vaan paljon enemmän. Se on kalastuspaita, se vaihtaa väriä (palataan tähän myöhemmin) ja se on UV-suojattu. Ja mainitsinko jo, että se vaihtaa väriä?

Solar Camo on jatkoa firman Sotsin talviolympialaisissa lanseeraamalle Snow Camo -kankaalle, joka vähensi lihasten liikkeiden näkyvyyttä. Kesäversiossa vain aine, jolta naamioidutaan, on palannut tutummaksi olomuodokseen, vedeksi.

Columbia_Kuva_Morning_Moss

Solarissa paita reagoi ruuminlämpöön ja UV-säteisiin muuttamalla sinisyytensä sävyjä. Tarkoituksena on tietenkin tehdä käyttäjästänsä mahdollisimman näkymätön kalaparoille, kun paita ei kimaltele tai heijastu veteen. Ja ehkä Summer Camo toimisi toimistoissa myös hikisten kainaloiden piilottajana.

Hintaa vaatekappaleelle tulee 140 dollaria, mikä ei ole hinta eikä mikään kunnon kauluspaidasta tai Teknisestä paidasta, ja tässähän on molemmat ominaisuudet. Minkä lisäksi se vaihtaa väriä.

Lisätietoa: Morningmoss ja TheGearCaster

Kommentoi

Kommentit