Cervélon tyylikkäät uutuudet ensi kaudelle

Cervélon maantie- ja aika-ajopyörät ovat erittäin tyylikkäitä ja arvostettuja. Moni voisi luulla alkulähteiden olevan Välimeren rannoilla, mutta merkin juuret ovatkin Pohjois-Amerikassa Kanadassa. Cervéloa voisi pitää maantiepyörien BMW:nä. Usein satulassa istuu pidempään lajia harrastanut lähempänä keski-ikää oleva herrasmies, joka on valmis maksamaan upeasta ajopelistään hieman enemmän.

Cervélon valikoima ei ole kovin laaja ja se pitää sisällään maantie- ja aika-ajopyöriä. Rungot on jaettu kolmeen eri kategoriaan; R, S  ja P-sarja. Tämän lisäksi T-sarjan pyörät on tehty ratapyöräilyyn. R-sarjan rungot ovat ”normaaleita” maantiepyörän runkoja. S-sarjan rungot ovat aeromaisia ja ne soveltuvat erinomaisesti vaikkapa maantiepyöräilyyn tai triathloniin. P-sarjan rungot ovat puhtaita aika-ajo tai triathlonrunkoja.

Tulevan kauden mallit ovat jälleen silmää hipovia maantiekiitäjiä. Maantiepyörissä on valittavana yhteensä neljä erilaista vaihtoehtoa (R5, R3, S5 ja S2). Kaikki rungot ovat hiilikuitua ja niitä voi tilata erilaisilla osasarjoilla. S5-runko oli viime kauden uutuus, jonka väritys ja geometria on hieman muuttunut tulevalle kaudelle. Pyörästä on tullut varsin suosittu triathlonistien keskuudessa. Triathlonrunkoja on valittavana kolme erilaista vaihtoehtoa. P5-runko Sramin Red – osasarjalla maksaa lähemmäs 10 000 euroa, mutta P3 tai P2 rungot soveltuvat useimmille aktiiviharrastajille budjetin puolesta. Luonnollisesti myös triathlonrungot ovat hiilikuituisia ja niitä saa useilla eri osasarjavaihtoehdoilla. Cervélon pyörissä on tuttu Rotorin kampisarja.

Suomessa Cervéloa myy ainakin Signature, jonka myymälä sijaitsee Tampereella. Tulevan kauden malleja voi alkaa pikku hiljaa tilailemaan traineriin tai seinälle ensi kevättä odottamaan.

 Lähteet ja kuvat: Cervélo

Kommentoi

Kommentit