Camelbak – Nesteytys kerralla kuntoon.

Veden juomisesta tuli muutama vuosi sitten trendikästä ja kaikki ryhtyivät kulkemaan vesipullo matkassa. Olen kuullut sanottavan, että veden myyminen länsimaisille ihmisille, saatikka sitten tuhansien puhtaiden järvien Suomalaisille, on sama kuin myisi hiekkaa Saharaan. Tietämättään ihmiset ovat kohentaneet hyvinvointiaan noudattamalla trendiä ja tyhjentämällä evian pullojaan. Trendi on onneksi muotoutunut tavaksi ja Euroopasta tai muualtakaan maailmasta on vaikea löytää kauppaa tai kioskia, joka ei vesipulloja möisi. Veden juominen, kuten kaikki muukin, viedään urheilun ja liikunnan maailmassa hieman pidemmälle. Tosissaan urheilevat ihmiset tarvitsevat juomapulloltaan enemmän kuin mitä Bonaquan vesipullo pystyy tarjoamaan.

Camelbak logo

Parempi pullo
Camelbak juomapullot ovat Euroopassa hitti joka on rantautunut pohjoismaihinkin pikkuhiljaa. Norjassa kaikki ikään katsomatta kulkevat Camelbak pullo matkassa. Suomestakin näitä maagisia pulloja löytyy jo hyvin varustelluista ja ajan hermolla olevista urheiluvälineliikkeistä.
Suomessa hintaa pullolla on noin 20€ joka on omiin tämän hetkisiin tarpeisiini nähden kohtalaisen paljon juomapullosta. Onnekseni työskentelen yrityksessä jossa näitä on tulossa liikelahjoiksi, pääsen testaamaan pulloa keväällä ihan työn puolesta.

Tässä mitä verkkokaupassa kerrotaan Better Bottle juomapullosta. ”Camelbak Better Bottle juomapullo. Iskunkestävää polykarbonaattia. Suukappale taittuu kuljetuksen ajaksi suojaan sulkien samalla pullon tiiviiksi. Voidaan käyttää juodessa pystyasennossa. Sisäosan pilli irrotettavissa jolloin voidaan käyttää muissakin asennoissa. Suukappale ja pilli vaihdettavissa. Integroitu kiinnityslenkki joka tekee pullon kantamisesta helppoa. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja.

  • Helppo puhdistaa käsin tai astiankonepesussa.
  • Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat.
  • Korkeus 25,5 cm. pohjan halkaisija 7,7 cm.
  • Paino 185 g.
  • 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Pepperdine yliopiston vuonna 2009 tekemän tutkimuksen mukaan Better Bottlea käyttävät juovat jopa 24% enemmän vettä kuin muiden uudelleen käytettävien tai kertakäyttöpullojen käyttäjät. Suurin osa tutkimukseen osallistuneista olisi valinnut Camelbak Better Bottlen.”

 

camelnak pinkki juomapullo

Muuta
Camelbak valmistaa myös muita nesteytyksene liittyviä tuotteita ja mitä monimuotoisempi assessuäärejä suosituimmille tuotteilleen. Olit sitten ultramanatoonari tai perusjumppaaja, tästä valikoimasta löydät varmasti nesteytykseen tarvitsemasi tuotteet.

www.fitfit.fi sivustolla yrityksestä kerrotaan seuraavaa: ”Amerikkalainen, Californiassa v. 1989 perustettu Camelbak on maailman johtava juomaratkaisujen valmistaja, joka on kehittänyt ns. ”kädet vapaana” -nesteytyksen. Juomarepun ja juomasäiliön synonyymi maailmalla onkin Camelbak! Camelbakin filosofiaan kuuluu parantaa nykyisiä, ja kehittää edelleen uusia ratkaisuja, jotta ihmiset joisivat enemmän vettä ja parantaisivat suorituskykyään. Yrityksen tuotteet on laajalti patentoituja. Nerokas Big Bite Valve -suukappale on alansa tunnetuin tuotekehityksen tulos.

Camelbak on ainoa veden mukana kuljettamiseen tuotteita tarjoava valmistaja, jolla on tarjonnassa koko kategoria laidasta laitaan: juomapullot, juoma-asut, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet, jotka soveltuvat urheiluun, retkeilyyn, matkustukseen ja terveellisiin elämäntapoihin.”
Videolta näkee kuinka NASAlla on oma versionsa käytössä.. Ei huono referenssi!

Lisää tietoa valmistajan sivuilta tästä linkistä.

lainaukset www.fitfit.fi

kuvat http://www.camelbak.com/

Kommentoi

Kommentit