JarnoBrooks Launch 2 viisivuotistarkastuksessa

Kysyntä määrää tarjonnan. Tämän sai myös Brooks tuta, kun se aikoinaan ilmoitti lopettavansa suositun kevyen trainerinsä, Launchin valmistamisen. Silloisen päätöksen takana oli tarkoitus tehdä tilaa Pure-mallistolle. Suuri kannatus sai kuitenkin Laaunchin pysymään tuotannossa, ja nyt, parin vuotta myöhemmin, Brooks on jopa päättänyt päivittää Fenix-lintunsa.

Muutokset ovat odotetunlaisia, kun alkuperäisen version markkinoille tulosta on kulunut jo viisi vuotta. Tämä tahtoo sanoa, että virityksiä on tapahtunut kauttaaltaan, kun materiaaleja on vaihdettu Brooksin uusimpiin kehitelmiin.

Välipohja muuttuu uudessa Launchissa BioMoGoksi, jossa yhdistyvät EVA ja Brooksin oma DNA-geelivaimennus.  Odotettua, kun vastaava seos taitaa olla lähes kaikissa muissa vähänkin tyyriimmissä Brooksin kengissä.

Toinen uudistus on päällisen materiaalien tuntuva keventäminen, ohentaminen ja tukielementtien kiinnityksen muutos ommelluista hitsatuiksi. Lähtöraketin pitäisi nyt olla huomattavasti mukavampi ja saumattomampi.

Painoa uutuudesta on 275 grammaa ja droppi (kantapään ja päkiän välinen korkeusero) asettuu kymmenen millimetrin lukemaan. Enää Launch ei olekaan markkinoiden suurin teknologinen edelläkävijä tai trainereiden keijukainen, joten nähtäväksi jää, kuinka paljon tällaiselle työjuhdalle löytyy käyttäjiä. Koska juuri tällaisena minä uutuuden näen: täydentämässä Ghostia ja Clycerinia pk-rintamalla, tarjoten hieman taipuisampaa pohjaa. Ja mikäli kengästä on seuraa vauhtilenkeille, se on pelkästään plussaa.

Kuvat: samwinebaum

Kommentoi

Kommentit