RikuBoostia pitkälle lenkille Run Gum -kofeiinipurukumista

Jokaiselle pidempiä kestävyyssuorituksia kokeilleelle tunne on tuttu – maaliviivan lähestyessä iskee väsymyksen tunne, joka on paljon kokonaisvaltaisempi kuin ainoastaan painavat jalat tai unohtuva juoksuryhti. Tällöin apua voi saada kofeiinista, jonka suoritusta parantava piristävä vaikutus on todettu etenkin kestävyyslajeissa.

Run Gum kofeiinipurukumin makuina on minttu ja hedelmä. Kofeiini parantaa kestävyyssuorituksia.

Yhdessä purukumissa on 50mg kofeiinia eli kaksi palaa vastaa noin kupillista kahvia.

Amerikkalainen olympiaurheilija Nick Symmonds ei kuitenkaan ollut tyytyväinen perinteisiin keinoihin kofeiinin nauttimiseksi suorituksen aikana. Yleisimmin kofeiinia lisätään urheilujuomiin tai esimerkiksi geeleihin. Symmonds kehittikin yhdessä valmentajansa kanssa Run Gum –kofeiinipurukumin, jonka avulla kofeiini on helppo nauttia ilman, että täytyy puljata esimerkiksi useamman erilaisen urheilujuoman kanssa.

Run Gum kofeiinipurukumin makuina on minttu ja hedelmä. Kofeiini parantaa kestävyyssuorituksia.

Run Gum on makeutettu keinotekoisilla aineilla, eli siinä ei ole sokeria eikä kaloreita. Kuvan maku on hedelmä.

Run Gum –purukuminpala sisältää 50mg kofeiinia (noin puoli kuppia kahvia), 20mg tauriinia sekä B6 ja B12 vitamiineja. Kaikkien näistä pitäisi imeytyä urheilijan verenkiertoon optimaalisella tavalla suun limakalvojen kautta. Tämä lisää myös vaikutuksen nopeutta ja ennakoitavuutta. Run Gum on myös kaloriton ja sokeriton. Lisäksi se on pieni ja kevyt kantaa mukana suorituksen aikana.

Run Gum kofeiinipurukumin makuina on minttu ja hedelmä. Kofeiini parantaa kestävyyssuorituksia.

Suun limakalvojen kautta kofeiini imeytyy nopeasti ja ennustettavasti. Kuvan makuna minttu!

Run Gum –kofeiinipurkkaa voi tilata osoitteesta getrungum.com ja se maksaa 18 dollaria per 12 palan pakkaus. Makuja on kaksi, minttu ja hedelmä.

Kuvat ja lähteet: getrungum.com

Kommentoi

Kommentit