JarnoBjörn Borg Sprinterillä treeniseuran hakuun

Björn Borgista tulee mieleen kaksi asiaa: tennis ja (alus)vaatteet. Jälkimmäinen Borg on tänään laajentanut tarjontaansa uudella Björn Borg Sprinter iPhone appilla. Näin firma seuraa muita isoja urheiluväline- ja -vaatefirmoja, jotka näkevät mobiilisovelluksissa keinon monipuolistaa ja kohdentaa markkinointiansa.

björn borg sprinter 4

Björn Borg Sprinter on hakenut innoituksensa Tinderistä, neittideittailun keihäänkärjestä. Sprinter tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden hakea ja avata keskustelu lähistön muiden Sprinte-käyttäjien kanssa. Taustalla ei kuitenkaan ole Borgin halu ruveta kilpailemaan parinvälityksessä vaan tarkoitus on tarjota käyttäjälle mahdollisuus löytää itsellensä treeniseuraa.

screen322x572 (1)

screen322x572

Jotta matchit olisivat soveltuvia harjoituskumppaneiksi, on sovellus yhdistetty Applen Health Kitiin. Sprinteriin kertyy käyttäjän aktiivisuuden mukaan polttoainetta, joka avaa sovelluksen muut ominaisuudet, kuten yllä mainitun viestittelyn. En toki tiedä, kuinka korkealle rima tässä aktiivisuusvaatimuksesssa on asetettu ja voiko esimerkiksi himoliikkuja rajata suosituksistaan pois sunnuntaikävelijät.

screen322x572 (2)

Muita Sprinterin ominaisuuksia ovat mm. Stravasta tuttu mahdollisuus seurata muiden käyttäjien aktiivisuutta sekä toisaalta tilata puhelimeen treenimotivaatiota nostattavia ilmoituksia.

Halukkaat siis kipin kapin iStoreen ja treeniseuraa hakemaan.

björn borg sprinter 2

Kommentoi

Kommentit