Bell Gage – virtaviivainen uusi pyöräilykypärä

Pyöräilykauden alkaessa uusia ja hienoja uutuuskamoja ilmestyy jatkuvasti. Useat valmistajat ovat esitelleet hienoja kypäräuutuuksiaan. Niin tekee myös yksi suurista valmistajista, Bell, joka esitteli taannoin uuden Gage – mallinsa. Gage on virtaviivainen, tyylikäs ja kevyt huippukypärä, joka on tehty ammattilaisille ja aktiivitreenaajille maantiepyöräilyyn.

Bell Gage edestä

Bellin lippulaivamallit ovat olleet aikaisemmin Volt ja Sweep, jotka ovat olleet suosittuja maantiepyöräilyssä. Aika-ajoon merkiltä ilmestyi viime kaudeksi Javelin – kypärä, joka on varsin tyylikäs ilmestys. Javelin muistuttaa paljon Giron Selector kypärää ulkomuodon ja ominaisuuksien perusteella. Nämä kypärät toimivat parhaiten aika-ajossa, mutta triathloniin niiden soveltuvuus ei ole paras mahdollinen ilmanvaihdon vuoksi. Triathlonkypärässä tulisi olla mahdollisimman hyvä ilmanvaihto ainakin puoli- ja täysmatkan kisoissa.

Bell Gage takaa

Uusi Gage – kypärä on kevyt (paino noin 244 grammaa) ja ilmanvaihtoon on panostettu. Tuuletusaukkoja on paljon ja kypärässä on X-static pehmusteet, jotka poistavat hien hajun valmistajan mukaan hyvin. Uutta on myös TAG Fit System – säätöjärjestelmä, jolla istuvuuden pitäisi olla huippuluokkaa.

Gage ilmestyy kauppoihin keväällä ja sen suositushinta on hieman yli 200 euroa. Kypärää on saatavilla kolmessa eri koossa ja värivaihtoehtoja on useita. Bellin kypäröitä myydään useissa liikkeissä ympäri maata. Maahantuojana toimii Shimano.

Kuvat: Bell

Kommentoi

Kommentit