MiiaASAn testiin Craft Active Comfort alusasu

Uusi alusasusarja uudenlaisella ajatuksella

Näin lokakuussa sää alkaa sen jo verran viiletä, että täällä pohjoisessa saa kaivaa kaapista lämpimiä vaatteita. Etenkin aamuisin ilma on todella kolea ja pyörälenkille saa varustautua hyvinkin lämpimällä varustuksella. Sain juuri sopivasti tähän lokakuun alkuun testattavaksi Craftin aivan uuden, nyt syksyllä lanseeratun Active Comfort alusasun. Craftin uutuus alusasumallisto sopii värikkyyden, muotoilun ja teknisen materiaalin vuoksi mihin tahansa lajiin kevyemmästä liikunnasta rankempaan treeniin. Itsellä tämä tulee olemaan käytössä alkuun pyöräillessä ja myöhemmin alkutalvesta hiihdossa ja juoksussa. Testikokona minulla on naisten S, joka istuu hyvin ja lahkeet ja hihat ovat sopivan mittaiset.
Active Comfort käyttömukavuutta tuovat pehmeä materiaali ja saumaton rakenne. Teknisen polyestesterimateriaalin pitäisi siirtää nopeasti kosteutta ja kuivua nopeasti.

Kuvat Craft Finland

Ominaisuudet hyötyineen ja etuineen

  • 70 % polyesteri
  • 30 % polyamidi
  • pesu 40 asteessa

Nopeasti kuivuva

Korkealaatuinen polyesteri siirtää ylimääräisen kosteuden iholta ulompiin kerroksiin. Tuloksena on miellyttävä olo ja nopeasti kuivuva vaate.

Saumaton

Paidan torso‐osa ilman saumoja takaa optimaalisen käyttömukavuuden ja mahdollistaa tarkemman sijoittelun lämpötilan säätelyä helpottavalle ohuemmalle materiaalille.

Pehmeä tuntu

Pehmeä materiaali on miellyttävä ihoa vasten ja tekee teknisestä materiaalista mukavan käyttää.

Ensivaikutelma alusasusta päällä on miellyttävä ja lämmin, joten asun pukee mielellään koleina syysiltoina päälle ihan vain kotioloissa ollessa. Materiaali on ihoa vasten todella pehmeä ja alusasu istuu hyvin päällä saumattomuuden ja ihonmyötäisyyden vuoksi. Paidan helma menee mukavasti lantiolle asti. Housujen vyötärön leveä resori, n. 5 cm, mahdollistaa housujen istuvuuden vyötäröllä. Väri, violetti, on tietenkin erikoinen, kun yleensä alusasut itsellä ovat olleet väriltään tummia. Vaihtelu ja uudet kuosit virkistävät ja motivoivat varmasti liikkumaan päivien hämärtyessä talvea kohti. Kuvissa olevat ovat naisten mallin värit,  miehille löytyy kolme eri väriä: tummansininen, meleerattu harmaa, musta

Mielenkiinnolla odotan kuinka alusasu lämmittää pyörälenkeillä ja toimii myös hikisemmällä hiihtolenkillä talvella kosteuden siirron osalta.

active-comfort-roundneck-long-sleeve-wactive-comfort-pants-wKuvat: Craft Finland

Kommentoi

Kommentit